Haberler

Başkan Doğan'ın Hasta Ziyaretleri Sürüyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, hasta ziyaretlerinde bulunuyor.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, hasta ziyaretlerinde bulunuyor. Sık sık hastaları ziyaret edip onlara moral veren Başkan Doğan, Arızlı TOKİ Konutlarında bir gecede 4 hastayı ziyaret etti.

Başkan Doğan ilk olarak B 15 Blokta oturan 74 yaşındaki doğuştan engelli İsmail Çiftçi'yi ziyaret ederek oğlu İbrahim ve gelini Elif Çitçi'den bilgi aldı. Doğan, eşi de hastanede yatan İsmail Çiftçi'ye sağlıklı uzun ömürler dileğinde bulundu. İzmit Belediye Başkanı daha sonra Neşe-Berkan Ayçiçek çiftinin iki çocuğundan biri olan solunum zorluğu çeken ve evde tedavisi devam eden 20 günlük Masal Nida'yı da ziyaret etti.

Başkan Doğan, A 4 Blok oturan Kadriye Bilgiç'i evine misafir oldu. 10 yıldır beyin kanamasından dolayı felç geçiren ve yataktan kalkamayan Kadriye Bilgiç hakkında kızı Gülay ve damadı Sabahattin'dan bilgi alan Doğan, acil şifalar dileğinde bulundu. İzmit Belediye Başkanı son olarak B19 blokta oturan Mehmet Üstüntaş'a geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak tekerlekli sandalye sözü verdi. Mehmet Üstüntaş ve eşi Birsel hanım Başkan Doğan'a yakın ilgisinden dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Doğan sık sık hasta ziyaretlerinde bulunduğunu belirterek, "Bizler halkımızın derdiyle dertlenen bir anlayış içindeyiz. Vatandaşımızın sevincine de üzüntüsüne de ortak olmaya devam edeceğiz" dedi.

Doğan'ın Arızlı TOKİ Konutlarındaki hasta ziyaretlerine belediye meclis üyesi Erkan Aksoy, Akpınar Köyü Muhtarı Ali Obuz, Ak Parti Mahalle Temsilcisi Mehmet Kırdar, Gençlik Kolları mahalle başkanı İbrahim Arı da eşlik etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Çiftçi Nevzat Doğan Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title