Haberler

Bartın Valiliği'nde Görev Teslim Töreni

Valiler Kararnamesi ile merkez valiliğine atanan Vali İsa Küçük, görevini Bülent Savur'a devretti.

Valiler Kararnamesi ile merkez valiliğine atanan Vali İsa Küçük, görevini Bülent Savur'a devretti.

Küçük, Valilik Salonu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, 6 yıl görev yaptığı kentte önemli çalışmalar gerçekleştirildiğini söyledi.

Meslek hayatında her zaman görev yaptığı yöreye faydalı olmaya çalıştığını anlatan Küçük, "Sevgili Bartınlılar'ın, şimdiye kadar bana verdiği desteği yeni valimiz Bülent beye de vereceklerine inanıyorum. Fahri bir Bartınlı olarak bugünden sonra da hizmetinizde olacağımızın bilinmesini istiyorum" dedi.

Mülkiye başmüfettişi görevinden Bartın Valiliği'ne atanan Bülent Savur da Vali Küçük'ün verdiği hizmetleri daha yukarıya taşımanın gayreti içerisinde ifade etti.

Törene, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Garnizon Komutanı Piyade Deniz Albay Mehmet Sandıklı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan ve Bartın İl Jandarma Alay Komutanı Yarbay Alaattin Karsavuran da katıldı.

Muhabir: Selim Bostancı / Erdinç Aksoy

Yayıncı: Nurhan Çorlu - BARTIN

Kaynak: AA / Yerel

Bartın Valiliği Bülent Savur İsa Küçük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title