Haberler

Bafra'nın Siyasileri Kahvaltıda Buluştu

Samsun'un Bafra İlçesinde Faaliyet Gösteren Siyasi Partilerin Yöneticileri Kahvaltıda Bir Araya Gelerek, Türkiye'de Örnek Olabilecek Bir Dostluk Atmosferi Sergiledi.

Samsun'un Bafra ilçesinde faaliyet gösteren siyasi partilerin yöneticileri kahvaltıda bir araya gelerek, Türkiye'de örnek olabilecek bir dostluk atmosferi sergiledi.

Ev sahipliğini Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra İlçe Teşkilatı'nın yaptığı kahvaltıya BBP Bafra İlçe Başkanı Bilal Mürtezaoğlu, CHP Bafra İlçe Başkanı Şevki Yılmaz, MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş, DP Bafra İlçe Başkanı Ahmet Şahinol, Sosyalist Parti Bafra İlçe Başkanı Mehmet Kaya, Saadet Partisi Bafra İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Öcal, Millet Partisi(MP) MKYK Üyesi Rıfat Yılmaz, Anavatan Partisi Bafra İlçe Sekreteri Hikmet Balakçı ve partilerin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Şimal Cafe'de gerçekleştirilen kahvaltının açılış konuşmasını yapan BBP Bafra İlçe Başkanı Bilal Mürtezaoğlu, "Baframızda faaliyet gösteren siyasi partilerimizin saygıdeğer yöneticileriyle uzun zamandır dostluk ve muhabbet için buluşmayı düşünüyordum. Bu dostluk ve muhabbet toplantımız bugüne nasip oldu. Bu bir dostluk kahvaltısı ve bir gönül muhabbeti buluşudur. Teşrif ettiğiniz için selam ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Kahvaltıya katılan diğer siyasi parti yöneticileri ise böyle bir organizasyondan çok memnun olduklarını ifade etti.

(NA-SA) 19.06.2008 12:00 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title