Haberler

Askf, Yöneticileri Buluşturdu

Kütahya’nın Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcileri olan Kütahyaspor, DPÜ ve Kümaş takımlarının yöneticileri, Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) öncülüğünde bir araya geldi.

Kütahya'nın Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcileri olan Kütahya spor, DPÜ ve Kümaş takımlarının yöneticileri, Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) öncülüğünde bir araya geldi.

Kütahya Belediye Başkanı Yardımcısı Mehmet Özdoğan'ın da katıldığı toplantıya Kütahya spor Başkanı Ramazan Yıldırım, Asbaşkan Atakan Öncel ve Sportif Direktör Şener Aşkaroğlu, Kümaş spor Başkanı Gürcan Tetik ve bazı yönetim kurulu üyeleri, DPÜ spor adına da Harun Koç ve Ahmet Korkut Yapıcı katıldı.

ASKF Başkanı Murat Cengiz'in önderliğindeki ASKF heyetinde ise Ali Okçu, Kerim Şentürk, Ramazan Aslandaş ve Hasan Okçu yer aldı.

Üç takımın yeni sezon öncesi sorunlarını konuştuğu ve fikir alışverişinde bulunduğu toplantıda Kütahya'nın Bölgesel Amatör ligde en iyi şekilde temsil edilmesi noktasında fikir birliğine varıldı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantı Kütahya adına örnek bir buluşmayı teşkil ederken, Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özdoğan, belediye olarak spor camiasının her zaman yanında olduklarını kaydetti.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title