Haberler

Anadolu Gençlik Dergisi Erbakan ve Şehitleri Andı

programı düzenledi.Gecede Ekonomist İlahiyatçı Ramazan Düzen, 'Bedir'den Gazze'ye' adlı şehitlerle ilgili konferans verdi.

Anadolu Gençlik Derneği(AGD) Manavgat Şubesi, 'Şehitler Gecesi ve Erbakan'

programı düzenledi. Gecede Ekonomist İlahiyatçı Ramazan Düzen, 'Bedir'den Gazze'ye' adlı şehitlerle ilgili konferans verdi.

Anadolu Gençlik Derneği(AGD) Manavgat Şubesi, Anadolu Gençlik Derneği Manavgat Şubesi Manavgat İmam Hatip Lisesi konferans salonunda "Şehitler Gecesi" düzenledi. Geceye AGD Manavgat Şube Başkanı Mehmet Gayretli, Saadet Partisi Manavgat İlçe Başkanı İbrahim Maslak, Eğitim Bir Sen Manavgat Temsilcisi Yasin Keklik, Emekli Müftü Mehmet Ali Öz, Eski Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Kara ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehitler Gecesi programı Kuyumcu Yeri Cami İmam Hatibi Hasan Çelik tarafından okunan kuran tilaveti ile başladı. Şehitler ile ilgili sinevizyon gösterilerin yer aldığı programda, İmam Hatipli gençler tarafından şehitlerle ilgili sunum yapıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Anadolu Gençlik Derneği Manavgat Şube Başkanı Mehmet Gayretli, Şubat ayının şehitler ayı olduğunu belirterek, "Şehitliğin ve dik duruşun sembolü olan şubat ayındayız. Şubat ayı, yaşayan şehitlerin adıdır. Şubat ayı, aşkın aşkına kavuşmanın adıdır. Şubat ayı şahadet ayıdır. Birçok İslam şehidinin bu ay içerisinde şahadet şerbeti içmiştir" dedi. Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı da anan Gayretli, tüm şehitleri rahmet ve minnetle andıkların söyledi.

Geceye konuşmacı olarak katılan Ekonomist İlahiyatçı Ramazan Düzen de, Bedir'den Gazze'ye adlı şehitlerle ilgili konferans verdi. Şehitliğin cennette peygamberlerden sonra en üst makam olduğunu belirten Düzen, Bedir savaşından, günümüze kadar bazı şehitlerden kısa özetler anlattı.

Programın sonunda konuşmacı Ramazan Düzen'e plaketini emekli müftü Mehmet Ali Öz tarafından takdim edildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anadolu Gençlik Derneği Necmettin Erbakan Mehmet Gayretli Gazze Yerel Haberler

title