Haberler

Amatör Kümede Şampiyonluk Sevinci

Aydın Birinci Amatör Küme Nazilli Gurubu Takımlarından Pamukspor, Ligde Oynadığı Yirmi İki Maçta Namaglup Takım Olarak Süper Amatör Kümeye Çıkmayı Başardı.

Aydın Birinci Amatör Küme Nazilli Gurubu takımlarından Pamuk spor, ligde oynadığı yirmi iki maçta namaglup takım olarak süper amatör kümeye çıkmayı başardı.

Aydın’da üç grupta oynanan Aydın Birinci Amatör Küme maçlarının on iki takımlı Nazilli grubunda mücadele eden Pamuk spor son oynadığı 7-2’lik Kurtuluş spor galibiyetinin ardından namaglup şampiyonluğunu ilan ederek kupasını Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan’ın elinden aldı. 1985 yılından beri Kulüp Başkanlığını ve Takım Kaptanlığını Kadir Mutlu’nun yürüttüğü yeşil-beyazlı Pamuk spor takımı, gol krallını da takımından çıkardı. Şampiyonluk kupasını ve madalyalarını Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan ve Aydın Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Baki Altıntaş’tan alan yeşil beyazlılarda attıkları 19 golle Duygun, 18 golle de Uğur gol krallığında ilk iki sırayı aldılar.

Kulüp Başkanı ve Takım Kaptanı Kadir Mutlu “Futbolcularımızın hepsi futbola alt yapımızdan başlıyorlar. Genç ve minik takımımızda oynayan futbolcularımızın hepsinin bizde sicilleri var. Okullarında dersleri iyi olmayan oyuncularımızın bizde spor yapma şansı yoktur. Bugüne kadar; şu anda Trabzonsporda oynayan Serkan Balcı ile Nazilli Belediyesporda oynayan Fırat, bizim alt yapımızdan yetişen futbolcularımızdır. Alt yapımızda oynayan 1994 doğumlu Kadir, Ahmet ve Himmet, 1992 doğumlu Gökan, Kaan ve Nazmi, 1990 doğumlu Ali ve Semih, profesyonel kulüpler tarafından transfer için izlenen genç futbolcularımızdır. Süper amatör kümede de başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

(AS-İK)

06.02.2008 03:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title