Haberler

AK Parti Van Milletvekili Adayı Çaha, Erciş'in Kentsel Dönüşüm Raporunu Başbakan Davutoğlu'na Sundu

AK Parti Van Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ömer Çaha, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Ağrı’daki mitingine katılarak, Erciş ilçesinin kentsel dönüşüm ve TOKİ sıkıntısının çözümü ile ilgili hazırladığı raporu kendisine sundu.

AK Parti Van Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ömer Çaha, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ağrı'daki mitingine katılarak, Erciş ilçesinin kentsel dönüşüm ve TOKİ sıkıntısının çözümü ile ilgili hazırladığı raporu kendisine sundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ağrı'da düzenlenen mitingi öncesi NTV'nin özel programına katılarak, başkanlık sistemi ve çözüm süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan, Prof. Dr. Ömer Çaha, daha sonra Ağrı Havalimanı'na giderek burada Başbakan Davutoğlu'nu karşılama törenine katıldı. Havaalanında Başbakan ile VİP bölümünde bir süre görüşen Prof. Dr. Çaha, Erciş'in çözülmeyi bekleyen ama bir türlü çözüme kavuşturulmayan kentsel dönüşüm ve TOKİ sıkıntısının ilçe halkını bezdirdiğini iletti. Halkın, hiçbir iş yapamaz hale geldiğini, bir çok vatandaşın bu sebepten dolayı mülkiyetlerini satışa çıkarttığını da belirten Çaha, bunu tüm ayrıntıları ile hazırladığı rapor ile kendilerine verdi. Van ve Erciş'in kendisi için öneminin büyük olduğunu ifade eden Başbakan Ahmet Davutoğlu ise bununla ilgili en kısa zamanda gerekli talimatları vereceklerini belirtti. Başbakan Davutoğlu, Van ve Erciş halkına da Prof. Dr. Çaha'nın aracılığı ile selam gönderdi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Davutoğlu Ömer Çaha Erciş Yerel Haberler

500

Yorumlar (3)

ÖZ ERCİŞ Lİ ANKARA:

BAKIN SAYIN VEKİL ADAYIMIZ FATİH ÇİFÇİ VE YANDAŞLARI ERCİŞ İ YEDİ YEDİ BİTRDİ. DAĞI TAŞI ALDI DÜMDÜZ ET ÇİFTLİK KURDU. 15 YIL BABASININ EVLERİNİN ÖNÜNE ATIĞI TEMELİ YAPAMIYORLARDI. ARAÇ OLARAK RENO SETEJIN 84 MODEL BİR ARAÇLARI VARDI. BİTİK DURUMDAYDILAR. BELEDİYE VE MİLLET VEKİLİ OLDUKTAN SONRA. BAŞKALARININ ÜZERİNE BİR ÇOK YERE ALIP TAPU YAPTILAR. TİRİLYONLAR VURDULAR. YENİ OTOGARIN YERİNDEN ÇOK RANT SAĞLADILAR BELEDİYE BAŞKANI ARAPOĞLU, MURAT ÇİFÇİ, ADNAN AYDIN. YANİ YOLSUZLUKLA ÇOK RANT VE ÇIKAR SAĞLADILAR. 4 YILDIR OLDU DEPREM NEDEN KENTSEL DÖNÜŞÜM AKP TARAFINDAN YAPILMADI. SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLARINIZA GELEMSİN HER ŞEY. KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ YAPINNNNNNN

4
0
yanıtYanıtla
erdemmobilWeb@haberler.com:

Ben dönemin mevcut vekilinin baski yüzünden ak partide siyaseti bıraktım bu dönem degil secim bürosu sandiğa bile gitmeyecem.ben oy kullanim sizin deyiminizle rantçilrmi yesin.

1
0
yanıtYanıtla
MUSTAFA GÜLGÜL:

BEN ERCİŞ İN YERLİSİYİM HEMDE TAM YERLİSİ MHP KAZANAMZ BOŞ VERELİM AKP ZATEN 000000 SIFIR VALLAHİ BEN OYUMU HDP VEREÇEM . . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title