Haberler

AK Parti Karesi İlçesi Bto'da

AK Parti Karesi İlçe Teşkilatı Balıkesir Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

AK Parti Karesi İlçe Teşkilatı Balıkesir Ticaret Odası'nı ziyaret etti. BTO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ermişler'in makamında kabul ettiği AK Parti Karesi İlçe Başkanı Av. Kemal Aydemir ve ekibi yeni kurulan Karesi ilçe teşkilatını tanıttı.

BTO'daki ziyareti; AK Parti Karesi İlçe Başkanı Av. Kemal Aydemir, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kamçı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mimar Yasin Altıner ile İlçe Yönetim ve Yürütme Kurulu üyeleri katıldı. BTO başkanı Fahri Ermişler, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken yeni ilçenin başkan ve yönetimine başarı diledi. AK Parti Karesi İlçe Başkanı Av. Kemal Aydemir de BTO Başkanı Fahri Ermişler ve BTO Meclisini kutladı. Aydemir, "AK Parti kadroları olarak ülke genelinde olduğu gibi Balıkesir'imizde de halka hizmet noktasında olan tüm dernek, oda ve sivil toplum kuruluşlarımızla omuz omuza çalışmaktan mutluluk duyduğumuzu bilmenizi isteriz. Bu amaçla özellikle 'Canlı Şehir' projesi başta olmak üzere yapmış olduğunuz projelerinizin yakından takipçisiyiz. Bu süreçte bu zor görevde bizler de size başarılar ve kolaylıklar diliyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Aydemir Balıkesir Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title