Haberler

AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı'ndan Nezaket Ziyaretleri

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Ali Osman Orhan yeni ilçe yönetimiyle birlikte ziyaretlerine başladı.

Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesi'nde AK Parti İlçe Başkanı Ali Osman Orhan yeni ilçe yönetimiyle birlikte ziyaretlerine başladı.

AK Partili heyet, Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Kapaklı'yı AK Parti'nin yönetmesini arzuladıklarını söyleyerek "Biz seçimi kazansak da kaybetsek de Kapaklı'nın gelişimi için her şeyi yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Gönlümüzden Kapaklı'yı iktidar olan bir partinin yönetmesi geçiyor. Bu sayede bazı yatırımların daha kolay yapılacağını düşünüyoruz. Ancak ne olursa olsun seçim süreci mutlaka dürüst bir ortamda gerçekleştirilmeli" dedi.

Kaymakam Kuzulu'ya gerçekleştirilen ziyaretin ardından AK Partili heyet Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı makamında ziyaret etti. Yerel seçimlere AK Parti teşkilatına başarılar dileyen Mandalı "Kapaklı'nın 1986'da belde olduğunda nüfusu 3 bin civarındaydı. O zamanlar İlçe olmayı hayal bide edemezken şu an gelinen noktada ilçe olduğumuzu görüyoruz. Kapaklı'nın ilçe olması demek, yapılacak hizmetin daha hızlı bir şekilde yapılması gerektiği anlamına gelir. Bizim, mevcut belediye olarak kimsenin tekeli altına girmemiz söz konusu değildir. Ak Parti olsun, CHP olsun, MHP veya diğer partilerimiz olsun hepsi Türkiye Cumhuriyeti partileridir. Hiçbir kesimi veya partiyi ötekileştirmememiz lazım. Aksi takdirde Mısır'ın ve Suriye'nin içinde bulunduğu durumlara doğru hızla itilmeye başlarız" diye konuştu.

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Kapaklı'nın ilçe olması aşamasında Başkan Mandalı ile birlikte çalıştıklarını söyleyerek "Kapaklı'nın ilçe olması konusunda elimizden geleni yaptık. Nüfus artışı ve yapılan çalışmalar sonucunda Kapaklı İlçe olmuş ise ne mutlu bize. Biz herkesi temsil etmek istiyoruz. Bizlerin temennisi seçimleri kazanıp Kapaklı'ya hak ettiği bütün güzellikleri yaşatmaktır. Gönlümüz iktidar bulunan bir partinin yönetime gelerek Kapaklı için yapılması gerekli çalışmaların hepsini daha iyi, daha hızlı gerçekleştirmek" ifadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Orhan Tekirdağ Ak Parti Kapaklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title