Haberler

AK Parti Belediye Başkanları Edremit'te Biraraya Geldi

Balıkesir'de Bulunan Ak Partili Belediye Başkanları Edremit'te Bir Araya Geldi.

Balıkesir'de bulunan AK Partili belediye başkanları Edremit'te bir araya geldi.

Akçay'da ki Ed-Bel Ltd. Şti.'ne ait Edremit Otel'inde gerçekleştirilen toplantının ev sahipliğini Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey yaptı. Toplantıya AK Parti Balıkesir İl Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Balıkesir Belediye Başkanı Sabri Uğur, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Özkan Kostak, Gömeç Belediye Başkanı Naim Kocabıyık, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş dahil olmak üzere; Kocaavşar, Pamukçu, Balya, Dursunbey, Karşıyaka, İvrindi, Büyükyenice, Gökçeyazı, Kayapa, Korucu, Kepsut, Savaştepe, Sarıbeyler, Gölcük, Yüreğil, Göbel ve Karapürçek belediye başkanları katıldılar. Her ay ayrı bir ilçede yapılan toplantı, AK Parti İl Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun başkanlığında yapıldı.

Belediye başkanları toplantıda, belediyelerde yapılan çalışmaları değerlendirerek karşılıklı fikir alış verişinde bulundular .Yeni proje, bilgi ve tecrübelerin paylaşıldığı toplantıda, yardım yapılacak belediyeler ve yardım türleri belirlenerek; gündemdeki siyasi, ekonomik ve sosyal konularda masaya yatırıldı. AK Partili başkanlar, Dış İşleri Bakanı Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda, hem parti adına hem de ülke geneline bakıldığında çok doğru bir karar olduğunu vurguladılar ve bu seçimlerle Türkiye'yi daha istikrarlı günlerin beklediğini söylediler.

Mayıs ayında beşincisi yapılacak olan toplantının 18 Mayıs 2007 Cuma günü Erdek Karşıyaka Belediye Başkanı Kadir Gedik'in ev sahipliğinde gerçekleştirilmesi planlandı.

(BT-MŞ)

27.04.2007 16:47 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title