Haberler

Adü'de 'İç Kontrol Sistemi Uygulamaları' Eğitimi

Adnan Menderes Üniversitesi’nde (ADÜ) İç Kontrol ve Risk Programı eğitimi gerçekleşti.

Adnan Menderes Üniversitesi'nde (ADÜ) İç Kontrol ve Risk Programı eğitimi gerçekleşti.

Eğitime, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu ve yardımcıları, ADÜ uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, sunumu gerçekleştiren Dr. Bertan Kaya ve ADÜ personeli katıldı.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu konuşmasında, ADÜ'de iç kontrolle ilgili olarak başlayacak olan eğitimlerin, önümüzdeki dönemlerde üniversitenin harcamalarına ve idari yönden oluşturulacak süreçlere olumlu etkisinin olacağını ifade etti. Birincioğlu, bu eğitimin hem kurumun iç işleyişinin hızlanmasına yardımcı olacağını, hem de birimler arasında uyumu sağlayacağını belirtti.

Rektör Birincioğlu'nun konuşmasının ardından eğitimin içeriğini anlatan Dr. Bertan Kaya dört gün boyunca "İç Kontrol Nedir? İç Kontrol Temelleri, Süreç Yönetimi ve İş Akışı Oluşturma, Risk Değerlendirme ve Kontrol Faaliyetleri, Stratejik Plan, İş Kontrol Plan İlişkisi, Pilot Süreç Çalışması" konuları hakkında katılımcıları bilgilendirdi ve deneyimlerini paylaştı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Mustafa Birincioğlu Mustafa Oğurlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title