Haberler

Adana Demirspor'dan 3 Transfer

Güncelleme:

Mavi lacivertiler transferin son gününde Karabükspor'dan Birol Hikmet ve Atilla Aybars Garhan ile Giresunspor'dan Recep Öztürk'ü kadrosuna kattı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, transferin son gününde Karabükspor'dan Birol Hikmet ve Atilla Aybars Garhan ile Giresunspor'dan Recep Öztürk'ü kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Aytaç Durak Tesislerinde düzenlenen imza töreni öncesinde konuşan Adana Demirspor Başkanı Mustafa Tuncel, sezon başında Süper Lig hedefiyle yola çıktıklarını, bu nedenle Süper Lig ağırlıklı futbolcuları transfer ettiklerini belirtti.

Takmın hedefleriyle ilgili bilgiler veren Tuncel, şunları kaydetti:

"Yaptığımız son transferlerle takımdaki mevcut eksikliklerimizi giderdik. Aramıza katılan arkadaşlarımız bizleri tercih ettikleri için kendilerini kutluyor, gözlerinden öpüyorum. Takımdaki tüm futbolcularımızı kendi evladım olarak görüyorum. Onlarla, camiamızın da heyecanla beklediği Süper Lig'e kavuşacağız. Süper Lig'den ayrılıp, Adana Demirsporumuzu tercih eden futbolcularımız inşallah sezon sonu takımımızı hedefine ulaştırarak bizlerle tekrar bir üst lige döneceklerdir."

Tuncel'in konuşmasının ardından Birol Hikmet 2, Recep Öztürk ve Atilla Aybars Garhan ise kendilerini Adana Demirspor'a bağlayan 1'er yıllık sözleşmeye imza attı.

İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan futbolculardan Birol Hikmet, bazı Süper Lig takımlarından transfer teklifi almasına rağmen Adana Demirspor'u tercih ettiğini bildirerek, "Çünkü tarihi kulübümüz, sezon sonu şampiyon olacak ve Süper Lig'e hep birlikte tekrar çıkacağız. Eskişehirspor, Karabükspor ve Diyarbakırspor'da toplam 3 kez şampiyonluk yaşadım. Adana Demirspor'a 4. şampiyonluğumu yaşamaya geldim" ifadelerini kullandı.

Recep Öztürk de bu sabah yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktığını ifade ederek, "Ben 2 kez Sakaryaspor'da, 1 kez de Konyaspor'da şampiyonluk yaşadım. İnşallah 4. şampiyonluğumu da çok büyük bir camiaya sahip olan Adana Demirspor'da yaşamak istiyorum" açıklamasında bulundu.

Çok büyük ve köklü bir camiaya geldiğini dile getiren Atilla Aybars Garhan ise bir bütünlük içerisinde şampiyonluğa koşacaklarını kaydetti. - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Atilla Aybars Garhan Adana Demirspor Birol Hikmet Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title