Haberler

3-11 Mayıs Karayolu Trafik Güvenliği Haftası Kutlanacak

03-11 Mayıs Karayolu Trafik Güvenliği Haftası, Düzenlenecek Çeşitli Etkinliklerle Kutlanacak.

03-11 Mayıs Karayolu trafik güvenliği haftası, düzenlenecek çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Zonguldak Valiliği Kriz Merkezi'nde 03-11 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kutlama programının belirlenmesi için gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Ahmet Ülkü Aktuğ, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Arslan İlkyaz, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürü Ayhan Arslan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Alaattin Toros, Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürü Nazmi Çolban, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Duyar, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Mehmet Kızılcık, Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kılıç, Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü 155. Şube Şefi Fuat Balaban, Fahri Trafik Müfettişleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Celal Akyol, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nden ve İl Jandarma Komutanlığı'ndan temsilciler de katıldı. Düzenleme kurulunun yaptığı toplantıda, öğrencilere yönelik, şiir, kompozisyon ve resim gibi yarışmalar düzenleyip, ödüllerin verilmesi, yılın şoförü seçilmesi, ilk kadın sürücüye ödül verilmesi, kurtarma tatbikatı yapılması, kortej geçişinin hazırlanması, eğitim amaçlı trafik kontrollerinin yapılması, tören kıyafetli polis ekipleri tarafından sokak ve caddelerde broşür dağıtılması, okullara yönelik paneller düzenlenmesi, trafik konulu sergi açılması, halka açık alanda trafik kazasının canlandırılması, ilk yardım ekiplerince doğru kurtarma tekniklerinin gösterilmesi, daha önce trafik kazasında sakat kalan ve trafik kazası nedeniyle hastanede yatanların ziyaret edilmesi, mahalle muhtarları ile trafik sorunlarının görüşülmesi, yılın trafik görevlilerine ödüllerin verilmesi, camilerde hutbe okutularak, vaazlarda trafik güvenliğinin öneminin anlatılması kararları alındı.

Toplantıda Vali Yardımcısı Ahmet Ülkü Aktuğ, çalışmalara ortak olacaklara teşekkür ederken, çalışmalara bir an önce başlanılmasını istedi.

(SD-ET-Y) 15.04.2008 19:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title