Haberler

24 Kasım Öğretmenler Günü

Selçuk Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi'nde 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle özel program düzenlendi.

Selçuk Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi'nde 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle özel program düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin, Prof. Dr. Erol Güngör Konferans Salonu'nda yapılan etkinlikteki konuşmasında, öğretmenliğin fedakarlık isteyen bir meslek olduğunu belirtti.

Öğretmenlere çok büyük görevler düştüğünü, sabırlı ve azimli olmaları gerektiğini vurgulayan Şahin, "Emeklerinin karşılığını belki yıllar sonra alacaklardır. Hiçbir şey onları yıldırmamalıdır" dedi.

Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Murat Sünbül ise öğretmenliğin, dünyanın her yerinde milletlerin geleceğine yön vermede çok önemli meslek olduğunu ifade etti.

Öğretmenlerin, toplumları bulunduğu noktadan daha ileriye taşıma gibi önemli sorumlulukları bulunduğunu hatırlatan Sünbül, "Eğitimin en önemli unsuru olan öğretmenlerimizin bu önemli görevleri dikkate alındığında öğretmenlerin yetiştirilmesi son derece önemli görülmektedir" diye konuştu.

Etkinlikte, Öğretim Görevlisi Vahide Bahar Yiğit yönetiminde Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Korosu, Atatürk, Gençlik ve Öğretmenlik Marşları'nı seslendirdi. Ayrıca, Eğitim Fakültesi'nin kurulması sürecine katkıda bulunan emekli öğretim üyelerine teşekkür belgesi ve çiçek verildi.

Programa, Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, öğretim üyeleri, emekli öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

- KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title