Haberler

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye ile Slovenya Arasında Yapılan Çeyrek Final Maçında Sinan Erdem Spor Salonu Tıklım Tıklım Doldu

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye ile Slovenya arasında yapılan çeyrek final maçında Sinan Erdem Spor Salonu tıklım tıklım doldu.

Fransa maçında olduğu gibi Slovenya maçına da büyük ilgi gösteren Türk taraftarlar, salonu doldurarak, tezahüratlarıyla '12 Dev Adam'a büyük destek verdi.

Milli Takım oyuncuları ısınmak için sahaya çıktığı andan itibaren tezahüratlara başlayan taraftarlar, karşılaşma öncesi salonda çalınan '10 Yıl Marşı'nı hep birlikte söyledi.

Kırmızı tişört ve formalarla tribünde yerlerini alan taraftarlar, ayrıca tribünlerde Türk bayrakları açtı

- KEREM TUNÇERİ İLK 5'TE BAŞLADI-

(A) Milli Takım'ın Fransa ile yaptığı 2. tur maçında sol ayak bileğinden sakatlanan Kerem Tunçeri, Slovenya maçında forma giydi.

Fransa maçının ardından tedavisine başlanılan Kerem Tunçeri, Slovenya maçında ilk 5'te başladı.

- SLOVEN TARAFTARLAR AZ SAYIDA KALDI-

İstanbul'da Slovenya'nın yaptığı grup maçlarında yaklaşık 3 bin Sloven taraftarı takımlarını desteklerken, çeyrek finalde az sayıda Sloven taraftarı tribünde yer aldı.

Sinan Erdem Spor Salonu'na gelen yaklaşık 50 kadar Sloven taraftarı takımlarını destekledi.

Sloven taraftarları, Avustralya ile yaptıkları 2. tur maçına da fazla ilgi göstermemişti.

- CEHVER VE ENGİN YİNE TRİBÜNDE-

(A) Milli Basketbol Takımı aday kadrosunda yer alan oyunculardan Engin Atsür ve Cevher Özer, Fransa maçında olduğu gibi Slovenya maçında da takım arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

Aday kadrodan son gün çıkarılan Cevher Özer ile hazırlık döneminde sakatlandığı için şampiyonada oynayamayan ve maça koltuk değnekleriyle gelen Engin Atsür, tribündeki yerlerini alarak Milli Takım'a destek verdi.

- KOCAMAN DA TRİBÜNDE-

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman da tribünde karşılaşmayı izledi.

Kocaman'ın yanı sıra eski Galatasaray Kulübü Başkanı Faruk Süren, Beşiktaş'ın kalecisi Rüştü Reçber, Fenerbahçe Ülkerli basketbolcu Mirsad Türkcan da karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı. Bu arada, zabıtalar salon çevresinde korsan ürün satanlara karşı önlem aldı. Ancak satıcıların Ataköy tarafında satış yaptığı görüldü.

(CAY-SEL-ERD) - İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title