Haberler

Yenişehir Ziraat Odası'nda Mustafa Özdemir Yeniden Başkan

Bursa'nın Yenişehir İlçesi'nde Yapılan Ziraat Odası Seçimini Mevcut Başkan Mustafa Özdemir Yeniden Kazandı.

Bursa'nın Yenişehir İlçesi'nde yapılan Ziraat Odası seçimini mevcut başkan Mustafa Özdemir yeniden kazandı.

3 adayın yarıştığı seçimlerde 72 delegenin hepsi oylarını kullandı.

Çömez Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede konuşan Ziraat Odası Başkanı Mustafa Özdemir, 3 dönemdir görev yaptığı Ziraat Odası'nı çok iyi yerlere getirdiğini belirtti. Özdemir, "Odamızı kendimize ait bir binaya taşıdık. Bünyemize kattığımız ziraat mühendisimiz sayesinde hizmetlerimizi daha da bilinçli yapmaya özen gösterdik. Yenişehir çiftçisini her zaman en güzel şekilde temsil ettik. İnşallah hizmetlerimiz artarak devam edecektir" dedi.

Diğer başkan adayı Ahmet Yavuz da, Yenişehir tarımının ülke ekonomisine büyük katkılarının olduğunu belirterek, "Yenişehir Ziraat Odası'na acil olarak toprak analiz laboratuarı kuracağız. Kullanılan yanlış gübreler hem toprağımızı çoraklaştırıyor, hem de ekonomik zarara sebebiyet veriyor. Koltuk sevdası ile değil hizmet sevdası ile göreve talip olduk" diye konuştu.

Adaylardan Sadi Aktaş'da Ziraat Odası'nı politikadan kurtarmak için göreve talip olduğunu söyledi.

Daha sonra yapılan seçimlerde Mustafa Özdemir'in listesi 41 oy alırken Ahmet Yavuz'un listesi 17, Sadi Aktaş'ın listesi de 13 oy aldı. Yeniden başkan seçilen Özdemir'in listesinde şu isimler bulunuyor: Ahmet Ak, Mehmet Soyutürk, Ali Aker, İsmail Şahin, İbrahim Zeybek, Yusuf Karaçalı, Cafer Tuğral, Mustafa Güney, Mehmet bayrak, Ahmet Kurhan, İrfan Varyemez, Mustafa Uz, Ahmet Bahtiyar, Mithat Arı, Ahmet Bayrak, İlhami Yılmaz, Sami Erdinç, Seyit Ahmet Sargın, Mehmet Arı ve Hasan İpekten.

(HS-MŞ)

11.02.2007 17:18 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title