Haberler

Yeni yaşını kutlayan Sinan Akçıl'ın büst şeklindeki pastasına sosyal medyada eleştiri yağdı

Güncelleme:

Yeni yaşını sevgilisi Burcu Kıratlı ve yakın dostlarıyla kutlayan Sinan Akçıl için hazırlanan büst şeklindeki pasta sosyal medyada gündem oldu. Pastayı Sinan Akçıl dışında herkese benzeten sosyal medya kullanıcıları "Burcu hayalindeki Sinan'ı yaptırmış" gibi yorumlar yaptı.

Başarılı şarkıcı Sinan Akçıl, 38. yeni yaşını boşandıktan sonra barışarak birlikte yaşamaya başladığı Burcu Kıratlı ve Mustafa Ceceli- Selin İmer çiftiyle kutladı. Romantik bir kutlama yapılan doğum gününde hazırlatılan pasta eleştirilerin hedefi oldu.

"BU BURCU'NUN HAYALİNDEKİ SİNAN"

Doğum günü kutlamasında yakın dostları Selin İmer ve Mustafa Ceceli'nin de yalnız bırakmadığı Sinan Akçıl'ın büst şeklinde hazırlanan pastası sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı pastadaki kişiyi oyuncu Barış Arduç'a benzeterek "Bu galiba Burcu'nun hayalindeki Sinan", "Pasta kim bilmiyorum ama kesinlikle Sinan Akçıl değil" ve "Pasta Keremcem ile Barış Arduç arasında gidip geliyor" gibi yorumlar yaptı.

Yeni yaşını kutlayan Sinan Akçıl'ın büst şeklindeki pastası sosyal medyada gündem oldu

"RUH EŞİM, İYİ Kİ DOĞDUN"

Sosyal medya hesabından Akçıl'ın yeni yaşını kutlayan Kıratlı, "Söylenebilecek en güzel sözlerin gerçeğini yaşıyoruz biz. Çok şanslıyız ve bu yüzden bir şey söylemeye, yazmaya gerek yok. Ruh eşim. İyi ki doğdun. İlhamın, müziğin ve ben hep seninleyiz" notunu yazdı.

Yeni yaşını kutlayan Sinan Akçıl'ın büst şeklindeki pastası sosyal medyada gündem oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burcu Kıratlı DOST Partisi Sosyal Medya Sinan Akçıl Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

Acıgerçekler:

Tüm gereksizler bir arada.

7
2
yanıtYanıtla
mikrop:

kesinlikle pasta daha yakışıklı

5
0
yanıtYanıtla
TÜRK:

Şu günümüzde açık giyinmek günah değil de doğal bir şeymiş gibi karşılanıyor

3
1
yanıtYanıtla
tosun:

tanrinin bize verdigi kilif derimiz gerisini vucut isimizi korumak icin takip takistiriyoruz

yanıt1
yanıt2
ERCÜMENT:

CECELİYE BAK HELEEEEE

3
0
yanıtYanıtla
okyonus:

çok üzücü keske bole olmasaydı

2
0
yanıtYanıtla
NE Kİİİ:

ne olmasaydı

yanıt0
yanıt0
she_moodss:

yunan heykeli:))

1
0
yanıtYanıtla
DURAN TEKERLEK:

ZAMAN KISITLI OLDUĞU İÇİN BAŞKASINA HAZIRLANMIŞ OLAN PASTAYI İKİ KATI PARA VEREREK ALMIŞ VE SİNAN''A YEDİRMİŞTİR. AFİYET OLSUN.

1
0
yanıtYanıtla
emirhan:

burası balık ayak delik çöp bidonu agız akıntısı kusmuk gibi koktu

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title