Haberler

Yeliz Yeşilmen Hamileyken Bikini Giymeme Kararından Caydı

Güncelleme:

Ağustos ayında oğlunu kucağına almaya hazırlanan Yeliz Yeşilmen, hamileyken bikini giymeme kararından caydı. Yeşilmen, önceki gün karnı burnunda saatlerce sudan çıkmadı.

Ağustos'ta doğum yapacak olan ünlü oyuncu, tatilde bikini giymekten kaçınmıştı. Ancak Yeşilmen, sıcak havaya daha fazla dayanamayınca bikini giymeme kararından caydı.

SUDAN ÇIKMADI

Giyim tarzını ve yaşantısını komple değiştirerek Adana'ya yerleşen ünlü oyuncu şimdilerde Bodrum'da tatil yapıyor. Eşi Ali Uğur Akbaş'ı İstanbul'a gönderen Yeliz Yeşilmen, kızları Asya ve doğacak bebeği Birbey'le denize girerken görüntülendi.

DENİZDE DOĞURACAK!

Ağustos ayında oğlunu kucağına almaya hazırlanan Yeliz Yeşilmen neredeyse denizden hiç çıkmıyor. Yeşilmen görenlere "Suda doğuracak" dedirtti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yeliz Yeşilmen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (40)

ali desidero:

Eskiden hamile insanlar utancından edepli giyerlerdi, şimdi bu şekilde doğan çocuklar malesef ahlakları da bozuk olma ihtimali yüksek, bu batıdan gelen her pisliği içimize sindirmeseydik keşke yaaa aslında bunların arkasında dinimizi elimizden almaları yatıyor yakında göreceksiniz kıyamet geldi zaten son pişmanlık fayda vermez güya islam sancağını taşıyan milletiz bakın ne hale geldik

23
7
yanıtYanıtla
HimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

ALLAH cayır cayır yakacak 7kat cehennemin narında

22
6
yanıtYanıtla
banummmmmm:

ne diyim ki ya. . bu mübarek günde Allah ıslah etsin ınsallah. abuk sabuk yorum yapan kişilere de Allah hidayet versin. . .

21
3
yanıtYanıtla
Robert:

Ne kadar geri kafalı insanlar var. Siz yazın hiç denize girmiyormusunuz? Kadında hamile sıkılmıştır, bunalmıştır rahatlamak için denize girmiştir ne var bunda yani? Bunun edepsizlikle bilmem neyle alakası nedir? Bu kadar yobaz, odun olmaya gerek yok. Hangi devirde yaşıyorsunuz!

13
9
yanıtYanıtla
ne denir?:

bayana KIZMAYIN onun bu şekilde giyinmesine izine veren ERKEĞE KIZIN deniz kenarında o kadar erkeğin içinde eşinin bu şekilde giyinmesine izin veren vede kıskanmayan ERKEĞE ne denir ?

12
6
yanıtYanıtla
NİHAT:

offfffff yeliz offffffff ne kadınsın be

1
16
yanıtYanıtla
sena nur:

günahı sevabı bir yana hiç hoş bir görüntü değil

16
1
yanıtYanıtla
Meter:

Kadın Hamile terbiyesizler bunalmış denize girmiş ne var sanki kendi karılarınız denize bikinili girmiyor mu haha güleyim bari

9
6
yanıtYanıtla
HAKUNA MATATA:

BU KADINDA BOŞ DURMUYOR HABİRE POMPALATIP KARNINI ŞİŞİRTTİRİYOR AYIP BÖYLE HABERLER YAPMAYIN

8
6
yanıtYanıtla
Aysima:

günahtandamı kormuyolar bunlar rezillik

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title