Haberler

Yeliz Yeşilmen'den, Başkan Adayı Olan MHP'li Kocasına Destek

Güncelleme:

Yeşilmen, MHP Çukurova Belediye Başkan adayı olan kocası Uğur Akbaş'ın seçim arabasındaki fotoğrafını işaret ederek eşine olan desteğini gösterdi.

Yeliz Yeşilmen'in kocası MHP'den aday oldu. Çukurova Belediye Başkanlığına aday olan Uğur Akbaş'ın, seçim aracında bulunan fotoğrafında yanaklarına vuran oyuncu Yeşilmen vatandaşların ilgisinden de memnun oldu.

MHP'Lİ EŞE TAM DESTEK

Çukurova'da esnafın ve bölge halkının sorunlarını dinleyen Akbaş'a en yakın destek de eşi Yeliz Yeşilmen'den. Yeşilmen, eşinin seçim otobüsü üzerinde bulunan fotoğrafına sevgi gösterisinde bulunarak eşine verdiği desteği gazetecilere de gösterdi.

BOZKURT SELAMI DA VERMİŞTİ

Yeşilmen daha önce de MHP'li eşine destek için ülkücülerin kullandığı bozkurt selamı vermişti.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Yeliz Yeşilmen Uğur Akbaş Çukurova Magazin Politika Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (36)

EN ESKİ ÜLKÜCÜwerty27@hotmail.com:

Chp Mhp eL ele verip TÜRK düşmanlarından üLkeyi kurtarmalı..Ne mutLu TÜRKÜMLERİ silip ANDIMIZI kaldıranlardan hesap soruLmalı..açılım akil adamlar TC'lerin kaldırılmasıı APOdan pekkadan başka kime yaramıştır..

46
39
yanıtYanıtla
JohannesburgAbc@hotmail.com:

Çare yeşilmen diosun yani :))))

yanıt0
yanıt0
samimsss@hotmail.com:

ey en eski ülkücü. bu kadar ülkücü chp ile aynı bardağın içine girsin diye mi bu kadar ülkücü öldü. ülkücü biri öncelikle geçmişini unutmamalı. bizim ne çok doğulu yiğit kürt ülkücü kardeşlerimiz vardı. işte o zihniyet onları birilerinin kucağına itti. ülkeyi bu hale chp mhp sevdası ve idolü getirdi. siz yine chp ile birlik olun. biz akp de yurt tutarız. allah büyüktür. bu millet o zihniyete fırsat vermez.

yanıt0
yanıt0
Çelikzırhcebe_haki@hotmail.com:

bir bakın kılıçdaroğluna ve bahçeliye hiç lider kisvesi varmı birde tayyibe bakın adam gibi adam bu ülkeyi seven RTE der.o kadar

yanıt0
yanıt0
filiz yenicirakfirdesswinney@hotmil.com:

Aman Allahim MHP' de adam kalmamis kocasinin karilarindan belli nasil biri oldugu, yazik yazik.

25
45
yanıtYanıtla
ülkücü_66yucelkalapaslan@gmail.com:

allah bilir sen kimlerin kollarında geziyonnn bi günde bana gel

yanıt0
yanıt0
MAZLUMguller@hotmail.fr:

Lan faso irkcilar sizin ahlak yapiniza püskürteyim.Biraz ahlak sahibi olur medeniyetle tanisin ahlak fakiri,insan düsmani yam yamlar.Birbirinizin kadinlarina tahammülünüz yok,farkli düsündecelere karsi tam vahsisiniz..

yanıt0
yanıt0
DEMOKRATguller@hotmail.fr:

ülkücü 66, sende tam yumusaksin ha.Burada özgürce yorum yapmis olan kadina yaptigin hakarete bak.Siz bu ülkenin halklarina zulümden baska,ahlaksizliktan baska ne katki sagladiniz ? Gece sarap icerek ,kadinlara asilirsiniz,gündüzde Müslüman olursunuz.

yanıt0
yanıt0
Kürt 23mehmeterdi23@hotmail.com.tr:

ne kdr çirkin hareketi gibi

14
54
yanıtYanıtla
sinansinan_leylek@hotmail.com:

bu karıyı bu partide gördümya mhp den istifa ediyorum

36
31
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title