Haberler

Yeğenine alkol içiren teyze, sosyal medyada büyük tepki çekti

Güncelleme:

Sosyal medya platformlarında dolaşan bir video izleyenlerin tepkisini topladı. 4 yaşlarındaki bir kız çocuğuna teyzesinin alkollü içki içirip o anları paylaşması sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medyada paylaşılan bazı videolar, kullanıcıların tepkisine neden oluyor. Bazı platformlar paylaşılan bir videoda ise 4 yaşlarında olduğu tahmin edilen yeğenine teyzesinin alkol içirdiği görüldü.

GÜLMEKTEN KENDİNİ ALAMADI

Videoda, teyzesinin kucağında oturan 4 yaşlarındaki kız çocuğu, elini içki bardağına uzatıyor. Daha sonra çocuk, bardağı ağzına götürürken teyzesi de elini bardağa atıyor. Çocuğa engel olmayan teyze gülerken, arkadan henüz kimin seslendiği belli olmayan kişinin ise "Hayır kızım içme, içme" dediği duyuluyor. Daha sonra alkollü içkiden içen yeğenine "Nasıl beğendin mi?" diyen teyze gülmeye devam etti.

Bu paylaşımın yayılmasından sonra sosyal medya kullanıcılarından peş peşe tepkiler geldi.

İşte bazı kullanıcılardan gelen tepkiler;

-Ülke iyice tımarhaneye döndü.

-Bu kadın çok ağır cezalandırılmalı. Dahli olan bütün aile bireyleri cezalandırılmalı.Bu nasıl bir kepazelik!

-Harbi insanların psikolojisi iyi değil.

-Aklım duruyor yemin ediyorum aklım almıyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

Fakır:

Allah belanızı versin

38
3
yanıtYanıtla
İsmail Yıldırım:

Tabi artık içki içmek medeniyet göstergesi oldu değil mi? Sırf erkeklerle eşit olacağız diye alkol ve sigara içen kadın sayısı da hayli arttı. İyi bir şeyde yarışmazsınız zaten..

6
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title