Haberler

Yaz Sergisi" Ziyarete Açıldı

Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı "Yaz Sergisi" ziyarete açıldı.

Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı "Yaz Sergisi" ziyarete açıldı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Cibali Kampüsü'ndeki açılışa katılan Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Arzu Erdem, serginin çok büyük emeklerle ortaya çıktığını belirtti.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sait Ali Köknar da sergideki eserlerin öğrencilerin sene boyunca yaptığı çalışmaların sadece yüzde 10'unu temsil ettiğini ifade etti.

Köknar, "Bu sergide sadece en iyi şeyler seçilmedi. Acayip, kabahatli olanlar ya da başarısızlıklar da seçilerek biriktirildiler.

Sergide bütün sınıflardan gelen 'şeyler' var. Şey kelimesini özellikle kullanıyorum çünkü yapılan işlerin hiçbir etiketi yok. Hangi bölümdeki öğrencinin yaptığı, adları belli değil. Bütün şeyler harmanlanmış vaziyette. Sanat ve Tasarım Fakültesi ekolojisi içerisinde dolaşıyorsunuz." değerlendirmesini yaptı.

Etkinliğin öğrenciler için çok kıymetli olduğunu aktaran Köknar, "Sergiyi gören öğrenciler, yaptıkları işin kıymetli bir şekilde sunulmasına şahit oldukları zaman bir sonraki sene nasıl çalışacakları hakkında daha profesyonel hissedebiliyor ve (sergi) öğrencilerin olgunlaşmalarına sebep oluyor. Dolayısıyla bu sergi bizim için çok önemli." görüşünü dile getirdi.

Açılışa, Kadir Has Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz ile akademisyenler, öğrenciler ve sanatseverler katıldı.

Sergi, 17 Eylül'e kadar gezilebilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Arzu Erdem Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title