Haberler

Yaşlılar Yemekte Buluştu

18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Zonguldak Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Ereğli, Çaycuma ve Devrek'te bulunan huzur evinde kalan yaklaşık 35 yaşlıya TSO lokalinde yemek verildi.

Zonguldak Sosyal Hizmetler Müdürü Harun Melemez, TSO Lokalinde yaptığı konuşmada,18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle huzurevlerinde kalan yaşlılara yönelik sosyal faaliyet kapsamında yemek verdiklerini söyledi. Melemez, "Hafta süresince sosyal etkinliklerimiz olacak. Bu hafta nedeniyle huzur evinde bu hafta dolayısıyla yaşlılarımızı gezdirip moral ve motivasyonlarını yükseltiyoruz. Bu haftada yaşlılara daha fazla ilgi gösterilmeli. Toplumumuzu bu hususta bilinçlendirme toplantıları yapıyoruz. Zonguldak'ta 2 tane huzur evinde 85 yaşlımız barınıyor. Bunların tüm ihtiyaçlarını Genel Müdürlüğümüzce sağlanmakta. İki huzur evimizde fiziki olarak binaları, personel hizmeti ile anlayışı ve işleyişi yönünde hiçbir sıkıntısı olmayan ülkemizin sayılı huzurevlerindendir. Yaşlılarımız, huzurevlerinde güler yüz ve iyi hizmetten memnundurlar. Toplumun bu hafta nedeniyle tüm yaşlılara daha çok ilgi göstermesini arzu ediyoruz" dedi.

Yaşlılar daha sonra Vali Yardımcısı Ahmet Ülkü Aktuğ'u ziyaret ettiler. Yaşlılar, Vali Yardımcısı Aktuğ ile dertlerini anlatıp sohbet ettiler.

(OS-İÇ)

19.03.2007 18:33 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title