Haberler

Yaşlı Kadın, Huzurevinde Fare Isırığla Öldü

Güncelleme:

İngiltere'de matemli bir aile, huzurevinde kalan annelerinin farenin ısırması sonucu hayatını kaybettiğini söylüyor. Huzureviyse herhangi bir sorumluluk üstlenmiyor.

75 yaşındaki Pamela Hudson, İngiltere'nin York şehrinde bir huzurevinde yaşıyordu. Bir gün yaşlı kadın, kanlar içinde yerde yatarken bulundu. Hudson'ın matemli ailesi, Hudson'ın bir farenin kendisini uyurken ısırması sonucu hayatını kaybettiği iddiasında.

BAKIMEVİNE SEVK EDİLDİKTEN 3 AY SONRA ÖLDÜ

Yaşlı kadın, olayın ardından York Hastanesi'ne kaldırıldı. Akabinde St Catherine's Bakımevi'ne sevk edildikten üç ay sonra hayatını kaybetti.

YORK ŞEHİR KONSEYİ ÖZÜR DİLEMEDİ

York Şehir Konseyi, Hudson'un kederli kızları Jan Derry ve Sallie Wilkinson'dan özür dilemeyi reddetti. Derry annemin ölümüne bir farenin ısırmasının yol açıp açmadığını bilmediklerini söylediler dedi.

Konseyin yaptırdığı bir soruşturmada ne tür bir kemirgenin Hudson'u ısırdığı belirlenemedi. Ama Hudson'un ailesi bunun bir fare olduğu kanaatinde.

Derry, "Olaydaki sorumluluklarını kabul etmiyorlar. Farenin nasıl içeri girdiğini söylemiyorlar. Annem öldüğünden beri haşereyle mücadele programı başlattılar. Huzur evinde kalan yatağa bağlı biriyseniz size bakılması gerek. Bu olay olmamalıydı ama oldu." dedi.

Kaynak: Express.co.uk, Katie Mansfield.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

3. Sayfa Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (1)

ahirette kafirin hakkını ödemek zor.:

Orda bir kere olmuşsa burada her hastanede her gün oluyor. Farklı hastanelerde farklı zamanlarda kalan birisi olarak tabldotların üzerinde kedilerin , hamam böceklerinin gezdiğini , acil kısmında kedi boyutunda lağım faresinin hastaların önünden geçtiğini de gördük .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title