Haberler

Yasemin Bozkurt, yıllar sonra anlattı: Bana en büyük yalanı Gülben Ergen söyledi ben de gerçeği ortaya çıkardım

Güncelleme:

Haberler.com'un YouTube kanalına konuk olan Yasemin Bozkurt, "Sana en büyük yalanı kim söyledi?" sorusu üzerine Gülben Ergen'in kendisine söyledi yalanı anlattı. Ergen'in trafik kazasında kaybettiğini söylediği kardeşinin cinayete kurban gittiğini öğrendiğini anlatan Bozkurt, "Yasemin'in Penceresi'nin ekibi MİT gibiydi. 15 kişi cinayeti ortaya çıkardı" dedi.

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane'nin bu haftaki konuğu Yasemin'in Penceresi programıyla tanınan Yasemin Bozkurt oldu. Yıllar önce yayınlanan programı hakkında samimi açıklamalar yapan Bozkurt, Gülben Ergen'in kendisine söylediği yalandan bahsetti.

"GÜLBEN'İN KAZADA ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLEDİĞİ KARDEŞİ MEĞER ÖLDÜRÜLMÜŞ"

Gökay Kalaycıoğlu'nun "Sana en büyük yalanı kim söyledi?" sorusu üzerine Gülben Ergen'den bahseden ünlü isim, şunları anlattı: "Gülben Ergen yalan söyledi bize. Kardeşin var mı dediğimde 'Evet var trafik kazasında öldü' dedi. Gülben'in bu söylediği bana inandırıcı gelmedi ve ekibime araştırmasını söyledim. Yasemin'in Penceresi'nin öyle bir ekibi var ki MİT neyse YİT'da (Yasemin istihbarat teşkilatı) oydu. 15 kişiydi ve hepsi canavardı. Nerede ölmüş gibin araştırın mezarını bulun ve gerçekten trafik kazasında mı ölmüş bakın dedim. Bir ekibi bunun için Ankara'ya yolladım. Sonra Gülben bunu itiraf etti. Ne yazık ki abisi kavga eden çocukları ayırmış ve dönerken abisi tek kurşunla öldürülmüş. Gerçeği bulduğumuzu Gülben'e söylemedik. Ekip inandırıcı olsun diye mezarını falan çekmişler.

Yasemin Bozkurt, yıllar sonra anlattı: Bana en büyük yalanı Gülben Ergen söyledi ben de gerçeği ortaya çıkardım

"GÜLBEN ERGEN UYDURDUĞU YALANA İNANMIŞ"

"Gülben de programda görünce şoka girdi. Nasıl bulduğumuzu sordu ben de neden yalan söylediğini sordum. 'Bu benim içimi acıtan bir olay. Her seferinde abin neden öldü dediklerinde cinayet olayını anlatmak istemiyorum. Onun için de kendi kafamda bir yalan uydurdum ve kendimi buna inandırdım' dedi. Sonra zaten anlattı."

Yasemin Bozkurt'un anlattıklarından sonra Gülben Ergen'in nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Gülben Ergen Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Everton Liverpool maçı CANLI izle! 24 Nisan Everton Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Trabzonspor Karagümrük maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) TS Karagümrük maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Ziraat Kupası Yarı Final Tek Maç mı, İki Maç mı? İşte Detaylar 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (5)

bedirdem :

Gülben'i bilmem ama, bizce yaptığınız çok çirkin. Bunun adı habercilik vs değil. İnsanların özeli, gizlemeye çalıştığı dünyasına neden burnunuzu sokarsınız ve bunu ifşa edersiniz.. Ben Gülben hanımın yerine olsam, bu karanlık pencereye suçu tekrar etmek üzerinden dava açarım..

235
23
yanıtYanıtla
irm syn :

Doğru söylemek zorunda değil.. Doğru söylemesi için yemin falan mı ettiriyosunuz programa gelirken. Ayrıca insanların acısını neden tekrar tekrar önüne seriyosunuz öyle söyleyip geçiştirmek istemiş belli ki.. Saygı duymanız gerekirken didikliyorsunuz bide yalan söyledi demişsiniz. Hadi o yalan söyledi siz şu an ne yaptınız?

111
11
yanıtYanıtla
Ergin Yıldız:

Saygısızliğını utanmadan anlatmanda ayri bir saygisizlik...

48
6
yanıtYanıtla
Abdullah Atik:

REKLAMLARDAN SONRA HABERLER

18
20
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Gülben Ergen'i merak edenler İlyas Atakla olan haberini detaylı okusun.

5
18
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title