Haberler

Yüz binlerce kişi izledi! Düğünde geline yanlışlıkla tekme atan damat TikTok'da viral oldu

Güncelleme:

Bir düğünde damadın dans ederken yanlışlıkla gelinin yüzüne tekme attığı anlar sosyal medya platformu TikTok'da en çok izlenen videolar arasına girdi.

Kendi düğününde karısına tekme atan damat, sosyal medyanın diline düştü. Gülerken bir anda ağlayan gelin ''Bir süre ağladım, o da kendini çok kötü hissetti ama sorun olmadı" dedi.

'SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU

Video, adamın gelinliğiyle bir sandalyede oturan partnerine doğru yürümesiyle başlıyor. Gelinin kucağında dans ettikten sonra genç adam ayağa kalktığında, işler kötüye gidiyor. Damat, bacağını karısının üzerinden sallamaya çalışıyor ama bunun yerine yüzüne vuruyor.

''SABAHA KADAR PARTİ YAPTIK''

Karısı tekmenin şiddetiyle geriye savrulurken, adam da hemen iyi olup olmadığını görmeye gidiyor. Karısı daha sonra bir videoda "Bir süre ağladım, o da kendini çok kötü hissetti ama sorun olmadı çünkü en iyi arkadaşlarımızla sabah 8'e kadar parti yaptık" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (54)

deli balta:

erkek müsfettesi

41
6
yanıtYanıtla
BJK:

RABBİM CÜMLEMİZE AKIL FİKİR VERSİN

yanıt30
yanıt3
Igrencsiniz:

Başımıza taş yağmadığına şükür bunlar yuzunden helak olcaz bigun Avrupa bozuntulari

33
9
yanıtYanıtla
Kader:

İğrenç midem bulandı. Ne biçim hareketler ya

38
4
yanıtYanıtla
Alper:

Avrupalilar ve amerikanlar cidden cok ahlaksiz insanlar. . . Osmanlinin zayiflamasini firsat bilip gariban ulkeleri somurduler. . . Turkiye nin en kisa surede dunyanin patronu olmasi lazim. . bu igrenc yaratiklarin kontrolunde her yerde ahlaksizlik teror orgutleri ve huzursuzluk ortaya cikiyor. . . butun teror orgutleri avrupa ve amerikanlar tarafinda kuruluyor. . dunyaya butun sapik iliskileri yayan yine bu sigirlar. . escinselik ve cocuklara tecavuz avrupalilarin vazgecilmezi, habere bak ne beklenir bnlrdan

26
11
yanıtYanıtla
Nahit:

Evet çok haklısın 20 senedir içlerinde yaşıyorum bilet sorulmayan otobüse biletsiz binmezler sabah ışımasan işe giderler hak yemeden eşit yardım ederler gerçekten çok biliyorsunuz

yanıt6
yanıt4
Mardinli:

Şahsen izleyince ben üzülüyorum. Kadına mal gibi davranmak, erkeklerin ruhunda mı var nedir. ama erkek gibi görünen mallar da var. Kimi kadınlar da var. biri bile bin erkekten daha değerlidir.

26
8
yanıtYanıtla
yazıcı:

buradan kadına mal gibi davrandığını nasıl çıkardın çok merak ediyorum

yanıt10
yanıt5
kzbn:

manita düşürmeye calısıyor burdan düşmez baska kapıya

yanıt6
yanıt2
Çılgın Türk:

Mallikla ne alakası var kardeş adam bilerek yapmamiski sonuçta yanlışlıkla olmuş .

yanıt1
yanıt0
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title