Haberler

Taziye ziyaretinden dönen otobüs devrildi: 25 yaralı

Güncelleme:

Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde, taziye ziyaretinden dönen bir otobüsün lastiği patlayarak devrildi. Kazada 25 kişi yaralandı.

AMASYA'nın Gümüşhacıköy ilçesinde, taziye ziyaretinden dönen kişilerin bulunduğu otobüs, lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Kazada 25 kişi yaralandı.

Kaza bu akşam Gümüşhacıköy-Hamamözü karayolu Hıdırlar mevkisinde meydana geldi. Ercan Erdoğan yönetimindeki, Ankara Altındağ Belediyesine ait 06 AB 0174 plakalı otobüs, lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkıp devrildi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ile çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerince otobüsten çıkarılan 27 yaralı, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Otobüste 33 yolcu olduğu ve bu kişilerin hayatını kaybeden Altındağ Belediye Meclis Üyesi Eylem Balcı'nın ailesine taziye ziyaretinden dönerken kaza yaptıkları belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Gümüşhacıköy Amasya Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title