Haberler

Sadettin Teksoy, 15 yıl bir evde bekletilen horoz yumurtasını herkesin gözü önünde açtı

Güncelleme:

Bir döneme haberleriyle damga vuran Sadettin Teksoy'un 15 yıl bir evde bekletilen horoz yumurtasını açtığı anlara ilişkin görüntüler yeniden gündem oldu.

Türkiye'de bir döneme haberleriyle damga vuran isimler arasında yer alan Sadettin Teksoy geçtiğimiz günlerde uzun süre aradan sonra yeniden ortaya çıkmıştı. Sosyal medya hesabından 29 Ekim paylaşımı yapan Teksoy'un bu sefer de yıllar önceki bir haberi gündem oldu.

DEĞERLENSİN DİYE 15 YIL BEKLETTİLER

Sadettin Teksoy horozları yumurtlayan bir ailenin, değerlenmesi amacıyla evde tam 15 yıl beklettiği yumurtayı kameralar önünde açtı. Teksoy, yumurtayı kırmadan önce eve giderek aile üyeleriyle görüştü.

"PIRLANTADAN BİLE DEĞERLİ OLUR DEDİLER"

Evin hanımı, Teksoy'a verdiği demeçte, "Nadir de olsa horozların yumurtladığını öğrendik. Hatta bu yumurtanın 15 yıl bekletilmesi durumunda içindeki maddenin pırlantadan bile değerli olacağını söylediler" ifadelerini kullandı.

KAMERALAR ÖNÜNDE AÇILDI

Herkesin merakla açılmasını beklediği yumurta kameralar önünde kırıldı ancak istenilen olmadı. Yumurtanın içerisinde sarı bir sıvının kalıplaşmış şekilde durduğu görüldü. Söz konusu görüntüler çok sayıda izlenme aldı.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Sadettin Teksoy Yaşam Haberler

500

Yorumlar (4)

Bayram Aydın:

Bir kere horoz yumurtlamaz kümesin küçük yumurta bulan hemen horoz yumuertladı diye ortaya fırlıyor klavuz yumurta yapan tavuk yani ilk yumurta bazı tavuklarda küçük olur onuda bızı ları horoz yumurtası zanneder her daim bu böyledir ama horozu yumurtladığı esnada gören yoktur

32
8
yanıtYanıtla
Onder Yildiz:

yumurtlar ben gordum,internetde videoları gorebilirsin :)

yanıt1
yanıt0
Çınar Saraç:

Horoz öyle bir yumurtlar ki yumurtanın içinden seni çıkartır

yanıt15
yanıt2
Halim:

Vallahı boş işler olunca koşa koşa gidiyoruz. Hadi horoz yumurtladı dıyelım , burda olay cok acık horozda genetık problem var , yanı dogustan problemlı bebekler gıbı işte .Konu bu bıttı gitti konuyu kapatacaksın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title