Haberler

Kaybolan çocuk caddede ağlarken bulundu, polise söyledikleri güldürdü

Güncelleme:

Burdur'da caddede ağlarken bir vatandaşın gördüğü ve polislere teslim ettiği 3 yaşındaki Yusuf, ailesine teslim edildi. Polis memurunun şefkatle yaklaşıp ailesinin ismini öğrenmeye çalıştığı küçük Yusuf, "Annemin adı anne", "Babamın adı baba" demesi herkesi gülümsetti.

Burdur'da caddede ağlayıp, dolaşırken bir vatandaşın dikkatini çeken ve isminin 'Yusuf' olduğunu söyleyen çocuk, devriye gezen polis ekibine teslim edildi. Ekipteki kadın polis memuru, anne şefkatiyle yaklaşarak, küçük çocuğun ailesinin ismini öğrenmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Küçük çocuk, anne ve babasının adını soranlara "Annemin adı anne", "Babamın adı baba" diyerek cevap verdi.

KÜÇÜK YUSUF AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

Çocuğun geldiği istikameti gören vatandaşlar polis ekibine, evinin de bu yönde olabileceğini söyledi. Tahmin edilen yere götürülen Yusuf'un Konak Mahallesi'nde oturan ailesinin evi tespit edildi. Burdur Emniyet Müdürlüğü çocuk şube ekipleri tarafından küçük Yusuf ailesine teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Burdur Yaşam Haberler

500

Yorumlar (48)

nsrn:

polislerimizi öven yorumlara olumsuz bakanlar siz neyin düşmanlığını yapıyorsunuz

40
1
yanıtYanıtla
.,:

Polisimiz candır. Çocuğa ne güzel davranıyorlar. Yufka yürekli polisimiz

yanıt21
yanıt1
Xc866:

Demek ki neymiş? Çocuklara ebeveynin adını da öğretmek lazımmış :)

41
0
yanıtYanıtla
Mine:

Çocuk İşte Masum çokta küçük canım benim Yahu çocuk nasıl kaybolur Hade bir şey olsa Allah korumuş .

34
1
yanıtYanıtla
VİCDAN:

NE ÇABUK AİLESİNE TESLİM ETTİNİZ ÇOCUĞU. BU SORUMSUZLUĞUN CEZASI NE OLACAK ? KESİN ANNE VE BABASI ELLERİNDE TELEFON UNUTTULAR ÇOCUĞU. YA ARABA ÇARPSA YADA KÖTÜ NİYETLİ BİRİNE DENK GELSEYDİ. ?

9
23
yanıtYanıtla
mehmet:

kes lan kes insanlar cokmu merakli cocuklarini kaybetmeye hemen anne babaya iftira atma cocuk iste kafasi esmis kaybolmus bi anda

yanıt15
yanıt1
VİCDAN:

Mehmet bey sende mi telefonla oynarken çocuğunu kaybettin ? Lan ı size iade ediyorum. Çocuk bu kafasına esti gitti diye bir cahilce bir yorum olamaz. koruyacaksın bakacaksın çocuğuna . Haberler kaçırılan öldürülen tecavüz edilen çocuk haberleri dolu.

yanıt0
yanıt3
mustafa37:

Yorumunuza katılmıyorum. Çocuk bu anlık dalgınlığınızda bile her şey olabiliyor. Allah beterinden korusun ki bu olayda korumuş çok şükür. Ebeveynlerde bir insan anlık dalabilir. Lütfen, tüm yorumcular için söylüyorum yapıcı yorumlar yapalım.

yanıt1
yanıt0
MURAT:

ALLAH DEVLETİMİZE VE POLİSİMİZE ZEVAL VERMESİN. BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN.

30
1
yanıtYanıtla
amin:

amin

yanıt6
yanıt0
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title