Haberler

İnsan Neden Namaz Kılar

Güncelleme:

Arka sokaklar dizisinden Murat Komserin rol aldığı görüntülerde, "İnsan neden namaz kılar?" sorusuna cevap veriliyor.

Araştırmacı Uğur Akkafa'nın anlatımı, Arka Sokaklar dizisinden Murat Komserin (Uğur Pektaş) namaz sahneleri ve Hafız Mustafa Efe'nin Kuran mealini seslendirdiği bu videoda Namaz ile ilgili merak edilen sorulara cevap verilmeye çalışılıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Yaşam

Mustafa Efe Uğur Pektaş Yaşam Haberler

500

Yorumlar (4)

MÜPTEZEL:

NAMAZ KILIYORLAR AMA İÇİ DIŞI YALAN FİTNE FESAT HARAM HELE BİR ABDEST ALIYORLAR GÜLMEKTEN ÖLÜRSÜN. SABUN YOK BANYO ZATEN AYDA BİR MUSLUĞUN ÖNÜNDE ISLATIP ÇIKIYORLAR. BUGÜN CAMİİLERE GİDİN HİÇBİRİNİN TUVALETİNDE SABUN BULAMAZSINIZ. TUVALETE GİT O İĞRENÇ ELLER İLE ABDEST AL SONRA DA GİT İBADET ET. HEPSİ YALAN VE GÖSTERME BELKİ KULU KANDIRDIN AMA ALLAH GÖRMÜYOR MU SANDIN. BUGÜN NAMAZ KILANLARIN ÇOĞU KENDİ PİSLİKLERİNİ NAMAZLA ÖRTMEK DİNDAR KİSVESİNE SIĞINIP ALTINDAN İŞ ÇEVİRMEK İÇİN GİDİYOR. TOPLUMDA ÖYLE BİR OLAY OLUR YOK O ABDESTLİ ADAM YAPMAZ ÖYLE ŞEY DER. YOK ONUN BAŞI KAPALI DİNDAR OLMAZ DER. HALBUKİ HER NANEYİ DE BUNLAR YER.

0
7
yanıtYanıtla
oflu:

ALLAH cc. kulluk borcumuzdur namaz

2
0
yanıtYanıtla
Canım turkye Mobil-IOS:

Memaz islamı şartlarında bir tanesidir ıslam dini diregidir

1
0
yanıtYanıtla
konyalimobilWeb@haberler.com:

Cok guzel anlatmis

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title