Haberler

Haliliye Belediyesi Ahmet Yesevi Sosyal Yardım Kompleksi'nde Aşevi Hizmeti Başladı

Güncelleme:

Haliliye Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ahmet Yesevi Sosyal Yardım Kompleksi içerisinde yer alan Aşevi, günlük 3 bin 248 vatandaş için sıcak yemek hizmeti vermeye başladı. İhtiyaç sahibi ailelere yönelik sürdürülen Aşevi hizmeti, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve ekibi tarafından hayır dualarıyla karşılanıyor.

Haliliye Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ahmet Yesevi Sosyal Yardım Kompleksinde yer alan Aşevinde günlük 3 bin 248 vatandaş için kazanlar kaynamaya başladı.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın ihtiyaca yönelik tespitleri çerçevesinde hayata geçen eserlerden biri olan Ahmet Yesevi Sosyal Yardım Kompleksi hizmet vermeye başladı.

Sosyal Yardım Kompleksi içerisinde bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Glutensiz Ekmek Fırını, Sosyal Market ve Aşevinde vatandaşlar için çalışmalar başlarken, kazanlar 712 hanede 3 bin 248 vatandaş için kaynıyor. İhtiyaç sahibi ailelere yönelik sürdürülen Aşevi hizmetiyle, komisyonca tespiti yapılan hanelere yılın 365 günü sıcak yemek ulaştırılıyor. İlçe genelinde Aşevi hizmetinden yararlanan 712 haneye sıcak yemekler sefer taslarına konularak, kapı kapı dağıtılıyor. "Dayanışmanın ve Paylaşmanın Kalbi" Haliliye sloganıyla sürdürülen bu hizmetle, dolu sefer kapları bir önceki gün bırakılan boş sefer kaplarıyla değiştiriliyor. Sıcak yemeğin sofralardan eksilmediği Aşevi hizmetinden yararlanan vatandaşlar, yılın 365 günü hanelerine ulaştırılan bu hizmet dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a ve ekibine hayır dualarıyla teşekkür ediyor. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Haliliye Belediyesi Mehmet Canpolat Ahmet Yesevi Haliliye Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title