Haberler

Eskişehir'de Kasksız, Kucağında Bebek ile Elektrikli Bisiklete Binme Tehlikesi

Güncelleme:

Eskişehir'de kasksız, kucağında bebek ile elektrikli bisiklete binen kadın ve erkeğin kırmızı ışığa rağmen devam eden tehlikeli yolculuğu tepki çekti. Bisiklete yan bir şekilde binen yolcu konumunda bulunan kadının kucağındaki bebekle seyretmesi diğer sürücülerin tepkisine neden oldu.

Eskişehir'de kasksız, kucağında bebek ile elektrikli bisiklete binen kadın ve erkeğin kırmızı ışığa rağmen devam eden tehlikeli yolculuğu tepki çekti.

Odunpazarı İlçesi Yunus Emre Caddesi üzerinde kayda alınan görüntülerde bir elektrikli bisiklete binen 1 bebek ve 2 kişinin 'vurdumduymazlığı' hayretle karşılandı. Bisiklete yan bir şekilde binen yolcu konumunda bulunan kadının kucağındaki bebekle seyretmesi diğer sürücülerin tepkisine neden oldu. Muhtemel bir kaza durumunda bebeğin ciddi yaralanma riski göz önünde bulundurulduğunda, ihmalin boyutu daha net bir şekilde anlaşıldı. Kırmızı ışıkta bir süre bekleyen elektrikli bisiklet, yeşil ışığın yanmasını beklemeden Ziya Paşa Caddesi istikametine dönerek yoluna devam etti. Kilometrelerce devam eden tehlikeli yolculuk anları başka bir aracın içerisinden cep telefonu ile kaydedildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Eskişehir Bebek Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title