Haberler

Edremit'te yağışın azalmasıyla çaylardaki su debisi normale döndü

Güncelleme:

Balıkesir'in Edremit ilçesinde etkili olan yağışların azalmasıyla birlikte Zeytinli Çayı ve Kızılkeçili Çayı'nda su debisi normal seviyelere düştü. Su seviyesinin düşmesiyle birlikte batan ve hasar gören tekneler kurtarma çalışmalarıyla karaya çıkartılmaya çalışılıyor.

Balıkesir'de batan ve hasar gören teknelerini kurtarma çalışmalarına başladı

Kızılkeçili ve Zeytinli Çaylarının su debisi düştü

Su debisi azalınca kurtarma çalışmaları başladı

BALIKESİR - Balıkesir'in Edremit ilçesinde gece saatlerinden itibaren etkili olan lodos fırtınası ve sağanak yağış sonrasında Zeytinli Çayı ve Kızılkeçili Çayı'nda su debisi artmış ve taşkınlara sebep olmuştu. Yağışın azalmasıyla birlikte Zeytinli Çayı ve Kızılkeçili Çay'nda su debisi normal seviyelere geriledi. Su seviyesinin düşmesi ile birlikte bölgede birçok tekne sahibi batan ve hasar gören teknelerini kurtarma çalışmalarına başladı. Batan ve ağır hasar gören tekneler vinçler yardımıyla karaya çıkartılmaya çalışılıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'de bölgede su tahliye çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Balıkesir Zeytinli Edremit Edremit Çevre Doğal Afet Hava Durumu 3.Sayfa Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title