Haberler

Damadın yersiz hareketi düğüne damga vurdu! Gelinin yüz ifadesi her şeyi özetledi

Güncelleme:

Bir düğünde çekilen görüntüde damat kestikleri pastayı eşinden önce annesine yedirmeyi tercih etti. O esnada gelinin yüzünün düşmesi dikkatlerden kaçmadı. Kameralar tarafından saniye saniye kaydedilen görüntü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Düğün sezonunun başlamasıyla birlikte düğün ve nişan törenlerinden ilginç görüntüler gelmeye devam ediyor. Son olarak bir düğünde çekilen görüntü sosyal medyada gündem oldu.

GELİNİN YÜZ İFADESİ BİR ANDA DEĞİŞTİ

Bahsi geçen görüntüde damat düğün pastasından geline vermek yerine önce annesine tattırdı. O anlarda gelinin yüz ifadesinin değiştiği ve moralinin bozulduğu gözlendi.

"BÜYÜK SAYGISIZLIK"

Videonun altına "Annesi ile baş başa hayatına devam etmesi gereken erkek modeli. Bunlarla evlenmeyin", "Evlenen hemcinsim. Sana geçmişler olsun", "Anneme dünya feda ama yersiz yapılan iş benim gözümde", "Gereksiz şov", "Büyük saygısızlık" şeklinde yorumlar yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (34)

O Z:

Kadın kız isteme akşamında kahveye tuz katar yersiz şov olmaz... Kadın nikah töreninde erkeğin ayağına basar topukları ile saygısızlık olmaz güler geçeriz... Ama sakın haaa erkek bir şaka yapar ise hemen linç etmeye başlarız... Bravo.

331
236
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Hemcinsi de olsa annesini kıskanan tek varlık şu kadınlar.

134
322
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Ne varmis bunda .Anneler herzaman icin öncelliktir.Bunda saygisizlik görmedim.Helal olsun Damata

57
338
yanıtYanıtla
Samet Yalçın:

aha :D mutlu bir evlilik daha yolda.

yanıt32
yanıt0
Hacı Şembeki:

Güzel bir şaka olmuş

51
268
yanıtYanıtla
Serkan Akçiçek:

Bunun neresi saygısızlık ki Ana gibi yar olurmu ? Damat asıl yapılması gerekeni yapmış..Eğer o pastayı kaynanasına yedirseydi gelin mest olurdu ama değil mi ozaman ince düşünce olurdu adı..

59
207
yanıtYanıtla
ERKAN :

dünyanız eğer böyle olsaydı eğer şöyle olsaydı diye kurulu. Eyer diye bir şey yok şuan olan var ve kızın en özel gününde bu yapılanın adı anne sevgisi değil saygısızlıktır.

yanıt127
yanıt7
ÖZGÜR VATAN:

Tiplere baktın mı ne oldukları belli..

128
62
yanıtYanıtla
Serdar Cem:

Bu mübarek gelin nasıl evet dedi ki?

154
20
yanıtYanıtla
Mustafa Ozturk:

Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar. Analar analar ayakların altında pas pas olayım.

63
107
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title