Haberler

Çayırova Belediyesi Şekerpınar Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezi Açılıyor

Güncelleme:

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin ilçeye kazandırdığı Şekerpınar Bilgi Evi ve Aile Sağlığı merkezi, 20 Kasım Pazartesi günü açılıyor. Kompleks yapısıyla dikkat çeken Şekerpınar Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışı 20 Kasım Pazartesi günü saat 14.00'da Şekerpınar Mahallesi Filiz Sokak No.3 adresinde yapılacak.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin ilçeye kazandırdığı Şekerpınar Bilgi Evi ve Aile Sağlığı merkezi, 20 Kasım Pazartesi günü açılıyor.

Kompleks yapısıyla dikkat çeken Şekerpınar Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışı 20 Kasım Pazartesi günü saat 14.00'da Şekerpınar Mahallesi Filiz Sokak No.3 adresinde yapılacak. Çevre düzenlemesiyle beraber, Çayırovalıların sosyal yaşam alan ihtiyacına, aile sağlığı merkeziyle birinci basamak sağlık hizmeti ihtiyacına ve Çocuk Kulübü ve Bilgi Evi'yle eğitim alanında da büyük katkılar sunacak projenin açılış törenine katılımın yoğun olması bekleniyor.

Şekerpınar Bilgi Evi, mimarisi ve içeriği ile sıcak bir eğitim yuvası olacak. Bilgi Evinde okul öncesi, ders destek eğitimi, LGS hazırlık ve yetişkinler için meslek ve sanat edindirme kursları düzenlenecek. Öte yandan, projenin giriş katında oluşturulan aile sağlığı merkezi de Şekerpınar mahalle sakinlerinin birinci basamak sağlık ihtiyaçlarını karşılaması için büyük önem arz ediyor.

Şekerpınar Bilgi Evi projesi çerçevesinde, binanın inşa edildiği yerde bulunan Cemal Murat Parkı da baştan aşağıya yenilendi. Özel bitkiler, aromatik bitki bahçeleri, yeni çocuk oyun gruplarıyla donatılan Cemal Murat Parkı'nda Çayırova Belediyesi tarafından bir de mahalledeki çocukların ve gençlerin faydalanması açısından bir de halı saha inşa edildi. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Şekerpınar Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışına tüm Çayırovalıları davet etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Bünyamin Çiftçi Aile Yerel Haberler Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title