Haberler

İstanbul'da taşan dereden korunmak için çatıya çıkarak canını kurtaran işçiler helikopterle kurtarıldı

Güncelleme:

İstanbul'da etkili olan şiddetli sağanak nedeniyle Arnavutköy ilçesinde dere taştı. Dere civarında bulunan ve sel sularının ulaştığı mermer ve mobilya üretiminin yapıldığı bir imalathanede çalışan 7 işçi, çatıya çıkarak sel sularına kapılmaktan kurtuldu. İşçiler bölgeye sevk edilen helikopterle mahsur kaldıkları yerden kurtarıldı.

İstanbul Arnavutköy'de dere taştı, bölgede mermer ve mobilya imalathanesinde 7 işçi mahsur kaldı. Çatıya çıkan işçiler bölgeye sevk edilen helikopterle kurtarıldı.

BİNADA MAHSUR KALDILAR

Edinilen bilgilere göre, Hacımaşlı Mahallesi'nde bulunan dere şiddetli yağış nedeniyle taştı. Bölgede mermer ve mobilya imalathanesi olarak kullanılan 2 binada işçiler mahsur kaldı. Binaların çatısına çıkan 7 işçi, itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İstanbul'da taşan dereden korunmak için çatıya çıkarak canını kurtaran işçiler helikopter yardımı bekliyor

HELİKOPTERLE KURTARILDILAR

Ancak suyun debisinin yüksek olması nedeniyle ekipler işçilere müdahale edemedi. İşçileri kurtarmak için bölgeye helikopter istendi. İşçiler bölgeye sevk edilen helikopterle kurtarıldı.

İstanbul'da taşan dereden korunmak için çatıya çıkarak canını kurtaran işçiler helikopter yardımı bekliyor

"ÇOK ÜŞÜYORUM, PARMAK UÇLARIM DONDU"

Öte yandan mahsur kalan işçilerden bir tanesi kardeşiyle görüntülü konuşmuş ve "Çok üşüyorum, parmak uçlarım dondu. Diğer arkadaşları halat çekerek kurtarmaya çalışıyorlar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

İstanbul 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title