Haberler

Sosyal medya fenomeni, barbie bebeğe benzemek için 90 kilo verdi

Güncelleme:

ABD'nin Nevada eyaletinde yaşayan ve sosyal medya fenomeni Avustralyalı 36 yaşındaki Kayla Lavende, 90 kilo verdi. Genç kadın, aşırı kilolarından dolayı uçakta iki koltuk bileti almak zorunda kalınca kilo verme kararı verdiğini açıkladı.

Sosyal medya fenomeni olan Avustralyalı genç kadın Kayla Lavende, 90 kilo vererek hayranı olduğu Barbie bebeklerine benzedi.

UÇAKTA İKİ KOLTUK ALINCA KİLO VERMEYE KARAR VERMİŞ

Lavende, uçakta kilolarından dolayı bir yerine iki koltuk almak zorunda kalınca kilo verme kararını verdiğini ifade etti. 154 kilodan 64 kiloya düşen genç kadın, 2 yıl boyunca diyet ve spor yaptığını belirtti.

BARBİE BANA HER ZAMAN İLHAM VERDİ

Plastik oyuncak Barbie'ye olan hayranlığından bahseden Kayla, ikonik oyuncak bebeğe olan takıntısının çocukken başladığını söyledi. Lavende basına yaptığı açıklamada, "Barbie olmak istediğimden değil ama bana her zaman ilham verdi" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Amerika Birleşik Devletleri Nevada Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

Uzaklar:

Barbie’nin 99cent ciden alınan sahte çin versiyonu herhalde

8
8
yanıtYanıtla
Alibaba:

Vay ayı vay

2
4
yanıtYanıtla
tyfn:

azim için tebrik ederim.

4
0
yanıtYanıtla
Ben ben????????????????:

Terbik erdirim nasil zayladiniz biz de anlasinz

2
0
yanıtYanıtla
Lilith:

Yağ aldırma operasyonu olmuş büyük çoğunluğu kendi azmi değil, zaten sarkmalardan anlaşılıyor

yanıt0
yanıt0
avrupa görmüş adam:

ablacım azmine sağlık yazıcaktım ama cüzdanına banka hesabına sağlık baya iyi olmuş, yağ aldırma yapmışsın liposakşın ( bunu türkçe okuyun diye yazdım anlayamayabilirsiniz) tabi yağları aldırınca deri sarkmış ama onun için deri gerdirme surgery( ameliyat) olursun bence geçer ama tavsiyem TR ye git bu tür surgery ler orada ucuz

1
0
yanıtYanıtla
1907:

Bravo

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title