Haberler

Yaşadığı hastalık sonrası 46 kiloya düşen Seren Serengil'in tedavisi sonuç verdi

Güncelleme:

Yakalandığı Dumping Sendromu sonrası kilo kaybını durduramayan Seren Serengil'in tedavisi sonuç verdi. Geçirdiği zor günler sonrası görüntüsüyle korkutan Serengil, 3 kilo daha aldığını duyurdu.

Yıllarca fazla kilolarıyla mücadele eden Seren Serengil, geçirdiği ameliyatlar sonrası arzuladığı bedene seneler sonra kavuşmuştu. Ancak yakalandığı Dumping Sendromu sonrası hızla kilo kaybeden Serengil, son yaptığı açıklamada 46 kiloya düştüğünü duyurdu.

YAZA ÇIKMAYACAĞINI SÖYLEMİŞTİ

Hastalığı nedeniyle zor günler yaşayan ve görüntüsüyle şoke eden Seren Serengil, kilo kaybını durdurmak ve sağlığına kavuşmak için başladığı tedaviden sonuç aldı. "Ameliyat olmazsam yaza çıkmazmışım" açıklamasıyla sevenlerini korkutan 49 yaşındaki Serengil, mutlu haberi, "Tedavim sonuç vermeye başladı. 3 kilo aldım" sözleriyle paylaştı.

Yaşadığı hastalık sonrası 46 kiloya düşen Seren Serengil'den

GELEN TEPKİLERE SİTEM ETMİŞTİ

Haftanın üç günü hastanede yatarak serum alan ünlü sunucu, 70 kilodan 46 kiloya düşünce, "Kilo vermemi durduramıyoruz" şeklinde konuşmuştu. Serengil, kendisine gelen tepkilere, "İnsanlar gerçekten çok acımasız. İstiyorlar ki Seren ölsün! Ben oraya temiz hava almaya gittim. Çocukluğumdan beri kar sporlarını severim. Zaten hastalığımla boğuşuyorum! Yine de 2.5 kilo aldım. Haftada bir gün serum yiyorum. İnsanları anlamıyorum" sözleriyle sitem etmişti.

Yaşadığı hastalık sonrası 46 kiloya düşen Seren Serengil'in tedavisi sonuç verdiSerengil'in Zayıflamadan Önceki Hali

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Haberler

500

Yorumlar (13)

Mehmet:

Hastaligi ile ilgilensin beşinci Kocaya gerek yok

45
4
yanıtYanıtla
vatandaş:

yav kardeşim bırakın şu kilo takıntısını heleki kilolardan kurtulmak için bıçak altına yatmayın azimle sabırla yavaş yavaş kurtulun kilolarınızdan sağlığınızla oynatmayın.

42
3
yanıtYanıtla
Heralde:

Yabancı hizmetçisine neler yapti ahı ciksin

24
6
yanıtYanıtla
Urfali:

Ya bunlar vucutlarigla oynuya oynuya birgun okudugu ezandan hosuntu olmayan cami hocasinin musala tasinda bulacak seren yaza cikamam dedin Kayak yapmiya ciktin bayan yaptigin proramada cikiyon neyin piriminin pesindesin yazik boyle yaparsan sana inanan kisileride husrana uradigorsun saligkla gundemde kalinmaz hata salik pirimle parayla gundemde kalacagim diyide satilmaz alinmaz saglik bu da

yanıt0
yanıt0
Ddhh:

Parası olana bisey olmaz ilac tıp sektörü zaten parası olanı söğüşlemek olmayanı da öldürmek üzere kurulmuştur.

9
1
yanıtYanıtla
Okuyan adam Hollanda:

Geçmiş olsun

2
2
yanıtYanıtla
RACO:

yav bunlara bişey olmaz haber yapıp durmayın boşa biri kurşuna kafa attı, öbürü ms hastasıydı güya buda bilmem kaç kiloymuş sonuç hepsi zenginlik içinde yaşamaya devam ediyo ölmedi hiçbiri

2
1
yanıtYanıtla
azrail:

yoldayım, trafik yoğun azkaldı geliyorum.

2
0
yanıtYanıtla
Angara 06:

göndemde kalabilmek için o kadar çok yalan söyleyip milleti kandırıyorlarki artık gerçek ve yalanı ayırt edemiyoruz sonrada kendilerini acındırıyorlar ben fotoğraflarını görünce 0 makyaz dedim bariz şekilde belli oluyor yalan ile milleti kandıracan bari biraz gerçekçi olun gerizekalı yerine koymayın milleti. hem hasta hem tatilde hem tv proğramlarına hem magazin gündeminde allah kolaylık versin daha ne diyelim.

1
1
yanıtYanıtla
Selim:

Ne vicdansız yorumlar yapıyorsunuz hastalık bu herkesin başına gelebilir

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title