Haberler

Telef olan bıldırcınları için gözyaşı döken adam yeni bıldırcınlarına kavuştu

Güncelleme:

Antalya'da yangında küle dönen evinde bıldırcınları telef olan Orhan Doğan'a, bir veteriner hekim tarafından 10 bıldırcın hediye edildi.

Antalya'da yangında küle dönen evinde bıldırcınları telef olan Orhan Doğan'a, bir veteriner hekim tarafından 10 bıldırcın hediye edildi. Yeni bıldırcınlarına sarılarak yanan evinin bahçesinde yatıp kalkan Doğan, "Onların yerini tutmuyor. Her gün yumurtlayıp, ötüyorlardı" dedi. Maddi imkanı bulunmadığını da belirten Doğan, konteyner ev talebinde bulundu.

22 Ağustos Cumartesi günü, saat 10.30 sıralarında Kepez ilçesine bağlı Hüsnükarakaş Mahallesi 3581. Sokak'taki Orhan Doğan'a (38) ait gecekonduda yangın çıktı. Bu sırada Doğan, evin içerisine girerek içerideki kafeste bulunan 3 bıldırcınını kurtarmaya çalıştı fakat başarılı olamadı. Doğan, çevredekilerin yardımıyla evden çıkartılırken, ihbarla olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını yarım saatlik bir çalışma sonucu söndürdü. Bu sırada Doğan, içeride kafeste bıldırcınlarının olduğunu bildirdi. İtfaiye evin içerisinde yaptığı incelemede bıldırcınların yanarak telef olduğunu belirledi. Bıldırcınların kafeste telef olduğunu gören Doğan büyük üzüntü yaşadı. Doğan'ı itfaiye ekipleri teskin etmeye çalıştı.

Yangın sonrası küle dönen evinin bahçesinde yatıp kalkan Doğan'a, bir veteriner hekim tarafından beslemesi için 10 bıldırcın hediye edildi.

"HER GÜN YUMURTLUYORLARDI"

Bıldırcınlar için teşekkür eden Doğan, yanarak telef olan bıldırcınları için halen üzüldüğünü dile getirdi. "Evin yandığı o kadar önemli değil de, hayvanlar canlı canlı yandı" diyen Doğan, yeni bıldırcınların eskisinin yerini tutmadığını belirterek, "Duvarların yanında duruyorlardı. Her gün yumurtluyor, ötüyorlardı" dedi.

Evi yandıktan sonra sokakta yatıp kalktığını belirten Doğan, maddi imkanı olmadığı için yanan evinin tadilat edilmesi ya da konteyner bir ev verilmesi konusunda talepte bulundu.

(Suat Metin - Gazi Taş/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Orhan Doğan Antalya Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title