Haberler

Yanak Okşaması Oyun Oldu

Onpunto.com, Adlı İnternet Sitesi Mehmet Barlas'ın Başbakan Erdoğan'ın Yanağını Okşamasından Esinlenerek Yeni Bir Oyuna Hazırladı....'

Gazeteci Mehmet Barlas'ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanağını okşadığı fotoğraftan esinlenen onpunto.com adlı internet sitesi, yeni bir oyun hazırladı.

Ziyaretçilerden yoğun ilgi gören oyunu oynalanlara, "Siz olsanız Tayyip Erdoğan'a nasıl dokunurdunuz?" sorusu da yöneltiliyor.

Onpunto.com, gazeteci yazar Mehmet Barlas'ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanağını okşamasından ilham alarak yeni bir oyun-anket hazırladı. Oyun-ankette ziyaretçilere "Siz olsanız Tayyip Erdoğan'a nasıl dokunurdunuz?" sorusu yöneltiliyor.

YANAK MAKASI MI, ENSEYE TOKAT MI

Oyun-ankette yer alan şıklar, "Yanak Okşama", "Yanaktan Makas", "Enseye Tokat", "Zıt Erenköy Tokası", "Kulak Çekme" ve "El Sıkma" olarak sıralanıyor. Her şıka esprili bir de animasyon eşlik ediyor.

Başbakan'a nasıl dokunacağını ifade etmek ve ankete katılmak isteyenlerin Onpunto.com adresine girmeleri gerekiyor. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title