Haberler

Yabancı ile 2007 Yılının İlk Evliliği Alanya'dan

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde, 2007 Yılının İlk Yabancı Evliğini 61 Yaşındaki Alman Brigitti Helene Wilschke ile 29 Yaşındaki Hataylı İbrahim Çapar Yaptı.

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde, 2007 yılının ilk yabancı evliğini 61 yaşındaki Alman Brigitti Helene Wilschke ile 29 yaşındaki Hataylı İbrahim Çapar yaptı.

Almanya'nın Hamburg kentinde yaşayan Brigitti Helene Wilschke eşinden boşandıktan sonra çalışmış olduğu inşaat emlak şirketinden emekli olup 3 yıl önce Türkiye'ye geldi. Alanya'nın turistik beldesi Avsallarda bir otelde ilk günlerini geçiren Alman kadın, Hataylı garson İbrahim Çapar ile tanıştı. Alman kadın, Alanya'da ev alarak geri kalan yaşamını Türkiye'de Türk sevgilisi ile geçirmek istedi. Arkadaşlığı ilerleten çift, 2007'nin ilk yabancı nikahı ile dünya evine girdi. İbrahim Çapar, "Ailem bu evliliği gayet olumlu karşıladı, Türkiye'de yaşamayı düşünüyoruz. Helene benimle Türkiye'de olmaktan mutlu. Aramızdaki yaş farkı önemli değil, aramızdaki sevgi daha ağır bastı" diye konuştu.

Alman Brigitti Helene Wilschke,"Türk erkekleri Alman erkeklerden daha romantik, ben İbrahim'in yanında daha mutluyum" dedi.

Alanya Belediye Evlendirme Dairesi'nde kıyılan resmi nikaha, Alman kadının yakınları ve Türk eşinin ailesi katıldı. İbrahim Çapar'ın babası Mehmet Çapar, yabancı gelini ile oğlunun yüzüğünü taktı. Alman kadın nikahta, 'İbrahim Çapar'ı eş olarak kabul ediyor musunuz' sorusuna Türkçe 'Evet' diyerek sevgilisini öptü.

(RY-CE-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title