Haberler

Wilma Elles Doğumdan 27 Gün Sonra Eski Görünümüne Kavuştu

Güncelleme:

Geçen ay doğum yapan oyuncu, ikizleri ile çektirdiği fotoğrafı Instagram'da paylaştı. Wilma'nın düzgün fiziği takipçilerini bir hayli şaşırttı.

Bebeklerini sezaryen ile dünyaya getiren ve doğumdan sonra 19 kilo verdiğini açıklayan Wilma elles'in formda görüntüsü dikkat çekti.

CEREN HİNDİSTAN'IN GÖRÜNTÜSÜ OLAY YARATMIŞTI

Oyuncu Ceren Hindistan da yaklaşık bir ay önce sevgilisi Ümit Aslan'dan olan kızı Arya Rima ile verdiği pozu Instagram sayfasında paylaşmıştı. Hindistan'ın fit görüntüsü takipçilerini ikiye bölmüştü.

İMKANSIZ DEMİŞLERDİ

Bir grup Ceren Hindistan'ın bu görüntüsünün 'imkansız' olduğunu savunurken, diğer grup ise düzenli beslenme ve spor ile böyle görünmenin hayal olmadığı yönünde yorumlarla oyuncuya destek vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ceren Hindistan Wilma Elles Ümit Aslan Instagram Magazin Haberler

500

Yorumlar (27)

selma:

doğumdan sonra göbek göstermek nedir yahu, mahremiyet diye bişey vardır. ben doğum kilolarımı 3 yılda verebildim hala biraz göbeğim var. ne yapayım şimdi, kıskançlıktan kendimi öldüreyim mi :):) bu kadıncıkların başka bi amacı olmadığı belii :)

24
5
yanıtYanıtla
ayfer:

yorumlara baktım da ne kıskanç insanlarsınız ya. siz göbeklisiniz kilolusunuz diye oda mı öyle olsun

17
11
yanıtYanıtla
77:

Wilma gavurken daha kapalıydı müslüman oluşu kendisine bişey katmamış

16
4
yanıtYanıtla
dasadbaav jk:

sarışınlar aptal

11
8
yanıtYanıtla
melissa:

bununda onu alanında suratına tüküreyim, memlekette sülün gibi ne genç kızlar var. Yabancılarla asimile olun sonunuzu hazırlamaya devam edin.

16
2
yanıtYanıtla
Özlem:

Asimile derken MELISSA adini kullanman ne büyük bir ironi degilmi.

yanıt2
yanıt2
melissa:

melissa, mimoza, nergis vs çiçek adları türklerde koyuyor, yabancı meraklılarına duyrulur

yanıt4
yanıt0
cano:

kıskançlıklara bak ya lan sizde öyle olsanız o tarzda sizde yaparsınız aynı şeyi tabiki bu bünye meselesi. . . hamileyken yersen tatlıları börekleri olursun 100 kilo. . bence gayet güzel anneler tebrikler bende doğum yaptım aynı böyleydim kızım 3 yaşında hala böyleyim ne var ki bunda. . tabiki ufak tefek göbek çatlaklıklarını saymazsak :))))))))))

6
12
yanıtYanıtla
tracers:

bunlar ne biçim anne böyle ! yüz karalrı ! zengin iş admalrının salatalıklarını yiyerek !bir yerlere geliyolar, nikah da yok !rezil kere reziller, o çocuklara günah !

15
0
yanıtYanıtla
EDA:

SALATALIK:))))))))))AHAHAHAH

yanıt0
yanıt0
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title