Haberler

Vestel, KKTC'nin 4 Şehrine 7 Mağaza Açtı

Vestel, KKTC'nin 4 Şehrinde Kurduğu 7 Mağazasını KKTC Başbakanı Ferdi Sabit Soyer'in de Katıldığı Bir Törenle Aynı Anda Hizmete Açtı.

-Vestel, KKTC'nin 4 şehrinde kurduğu 7 mağazasını KKTC Başbakanı Ferdi Sabit Soyer'in de katıldığı bir törenle aynı anda hizmete açtı.

LEFKOŞA(ANKA)–Vestel'in Kıbrıs'ın Lefkoşa, Girne, Gazi Mağusa ve Güzelyurt şehirlerinde açtığı 7 mağazası dün gerçekleştirilen törenle resmi olarak hizmete girdi.

"Vestel Lefkoşa Concept Showroom" mağazasında yapılan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ferdi Sabit Soyer önderliğinde gerçekleşen açılış törenine Vestel Pazarlama, Vestel CIS ve Ortadoğu Bölgesi Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Levent Hatay ile Vestel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Eren Ataman da katıldı.

Levent Hatay, Türkiye içinde ve dışında kararlı ve hızlı atılımlarla büyüyen Vestel'in kendi saat diliminde yer alan komşu ülkelerde Vestel markasıyla var olma stratejisiyle hareket ettiğini söyledi. Kıbrıs'ta da Türkiye'dekine benzer şekilde bir konsept mağaza ve satış teşkilatı kurduklarını ifade eden Hatay, "Yavru Vatan'da büyüyerek tüketicileri Vestel markasıyla buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

KKTC'deki Vestel mağazalarında, Vestel marka elektronik, bilişim ve beyaz eşya ürünlerinin yanı sıra Vestel güvencesiyle satışa sunulan JVC, Tefal, Moulinex ve Rowenta gibi markalar da müşterilerin beğenisine sunulacak. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title