Haberler

Verem Dede Ekibiyle Güven Tazeledi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan düzenlenen kongrede yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan düzenlenen kongrede yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Kdz. Ereğli Verem Savaş Derneği'nin olağan kongresi dernek binasında gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Mehmet Morcu, katiplikleri Muhittin Günaydın ve Adem aydın yaptı.

Yönetim kuruluna Hasan Erdoğan, Yusuf Oktay, Cevdet Civelek, İsmail Günaydın, Nazmiye Çetin yeniden seçilirken, yapılan görev dağılımı ise şu şekilde gerçekleşti; Başkan Yardımcılığı Yusuf Oktay, Sekreterliğe Cevdet Civelek, Saymanlığa Nazmiye Çetin ve Yönetim Kurulu Üyeliğine ise İsmail günaydın seçildi. Erdoğan'ın yönetiminde uzun yıllardır yer alan Yusuf Oktay Kızılay Derneği Başkanlığı, Cevdet Civelek Şoförler Otomobilciler ve Esnaf Odası Başkanlığını, İsmail Günaydın ise Kızılay Derneği Kdz. Ereğli şubesi yöneticiliği yapıyor.

Kdz. Ereğli Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan yaklaşık 50 yıldır Zonguldak ve bölgesinde veremle mücadele ettiklerini ve devlet-millet işbirliği ile yapılan çalışmalar neticesinde hastalığın bu gün yok denecek seviyelere gelmesinin kendisini de mutlu ettiğini söyledi. Veremle mücadele çalışmalarını halen sürdürdüklerini dile getiren Erdoğan bölgede her yıl huzurevleri, bakımevleri, cezaevleri gibi halkın toplu yaşadığı ve hastalığın çabuk yayılma riski bulunan yerlerde düzenli olarak gezici röntgen tarama aracı ile verem taramalarını gerçekleştirmeyi sürdürdüklerini belirtti.

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile kurduğu dostluk sayesinde 'Güniz Sokağın Ereğli şubesi' gibi görülen Erdoğan'ın girişimleri ile yapılan Armutçuk Sağlık Meslek Lisesi ve Armutçuk Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nin açılışı 20 Eylül 1997'de Süleyman Demirel tarafından gerçekleştirilmişti. Erdoğan ayrıca Süleyman Demirel İlköğretim Okulu, Subaşı Camii, bir çok köyde okul, cami ve sosyal alanlara katkı, gezici röntgen tarama aracının ilçeye kazandırılmasının yanı sıra her yıl yüzlerce aileye kumanya yardımı ile şu ana kadar Ereğli ve Alaplı'da bir çok evsiz ailenin sıcak yuvasına kavuşmasını sağladı. Erdoğan'ın girişimleri ve işadamlarının destekleri ile Osmanlar Köyü'nde maddi durumu yerinde olmayan ve evsiz kalan bir ailenin evi işadamlarının katkıları ile yeniden yaptırılıyor. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmail Günaydın Cevdet Civelek Hasan Erdoğan Zonguldak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title