Haberler

Vatso 2008 Yılının İlk Olağan Meclis Toplantısını Yaptı

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Vatso) 2008 Yılının İlk Olağan Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) 2008 yılının ilk olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi.

VATSO binasında bulunan Tuşba Konferans Salonu'nda yapılan Ocak ayı olağan meclis toplantısında, üyeler tarafından VATSO 2007 yılı faaliyetleri ve bütçesi ibra edilip onaylandı. Toplantıda bir konuşma yapan VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, 2007'nin kendileri için verimli bir yıl olduğunu belirterek "Yaptıkları çalışmalardan dolayı meclis üyelerime, yönetim kurulu üyelerime ve personelime teşekkür ediyorum" dedi.

Bu yıl özellikle Avrupa Birliği (AB) projelerine büyük önem vereceklerini belirten Zahir Kandaşoğlu, "Son iki yıl içinde düzenlediğimiz eğitimlerle binlerce gence meslek kursları ve AB eğitimleri verdik. Bence bu toplumun değişim ve dönüşümü açısından oldukça önemli bir görevdir. Özellikle gençlerin eğitilmesi, değişime katkı sunmalarına yardım olunması açısından takdir edilmelidir" şeklinde konuştu.

Misyonlarının, kenti daha kalkınmış, gelişmiş ve medeni bir seviyeye getirmek olduğunu dile getiren Başkan Kandaşoğlu "Bu kentin hak ettiği yere gelmesi için yaptıklarımız ortada. Yaptığımız projeler, hazırladığımız raporlar, kurumlarla işbirliğimiz, odamızın başarısı ve kazandığımız ödüllerimizle VATSO 2007 yılına damga vurmuştur" ifadelerini kullandı.

Toplantı, yapılan konuşmaların ardından gündem maddelerinin görüşülmesiyse sona erdi.

(Eİ-MET-Y)

02.02.2008 16:43 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title