Haberler

Van: Van'da Yerel Yönetimler

Van'ın Erciş İlçe Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, Kayseri Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Tarafından 2006 Yılının En Başarılı Belediye Başkanı Seçildi.

Van'ın Erciş İlçe Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, Kayseri Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından 2006 yılının en başarılı belediye başkanı seçildi.

Yerel Yönetimler Dergisi tarafından düzenlenen '1. Yerel Yönetimler Ödül Töreni'nde, proje dalında başarı gösteren 6 büyükşehir, 20 il, 88 ilçe ve 99 belde belediye başkanına ödülleri 2 Aralık tarihinde düzenlenen törenle Kayseri İl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Salonu'nda verilmişti. Kayseri Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin farklı kategorilerde, tamamen projelere dayalı olarak sunulan anketi sonucunda 200 ilçe belediye başkanı arasında 'Sahil yolu ve parklar' kategorisinde Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftçi ödül almaya hak kazandı. Yılın Başarılı Belediye Başkanı ödülünü Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Oğuz'un elinden aldığını belirten Çiftçi, göreve geldikleri günden itibaren şeffaf belediyecilik anlayışı sergileyerek ilçeyi modern bir hale getirmeyi amaçladığını söyledi.

Belediye Başkanı Çiftçi, "İlçe halkının daha güzel, modern ve çağdaş bir Erciş'te yaşaması için projeler hazırlamaya hep birlikte devam edeceğiz. Çalışmalarımız neticesinde de vatandaşlarımızın takdiriyle bu ödüle layık görülmek beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Aldığım bu ödül, şahsımda tüm Ercişlileri'ndir" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title