Haberler

Vali Pehlivan Okulda İncelemelerde Bulundu

Vali Ali Hamza Pehlivan, Demirözü Mustafa Köseoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Vali Ali Hamza Pehlivan, Demirözü Mustafa Köseoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Çeşitli programlara katılmak üzere Demirözü'ne gelen Vali Pehlivan, ilçedeki programları sonrasında Bayburtlu hayırsever işadamı Mustafa Köseoğlu tarafından yaptırılan Mustafa Köseoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Okul Müdürü Ömer Coşar ve öğretmenlerden bilgiler alan Vali Pehlivan, öğrencilerin öğlen yemeklerine eşlik etti. Vali Pehlivan bir müddet sohbet ettiği öğrenciler, okul idarecileri ve öğretmenlere derslerde başarılar dileyerek ziyaretini sonlandırdı.

Vali Ali Hamza Pehlivan'a ziyareti sırasında Demirözü Kaymakamı Ali Erdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Fatih Cemal Kiper, Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit, İl Milli Eğitim Müdürü Soner Can ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri eşlik etti. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Köseoğlu Demirözü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title