Haberler

Vali Düzgün'ün Eşi, Zihinsel Engelli Çocuklarla Bir Araya Geldi

Vali Orhan Düzgün'ün eşi Gül Düzgün, zihinsel engelli çocuklarla kahvaltıda bir araya geldi.

Vali Orhan Düzgün'ün eşi Gül Düzgün, zihinsel engelli çocuklarla kahvaltıda bir araya geldi.

Düzgün, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) tarafından bir restoranda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, zihinsel engelli çocukların eğitimlerinde ve sosyal yaşamlarının normalleşmesinde katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Zihinsel engelli çocuklarla ilgili konuları yakından takip ettiklerini ifade eden Gül Düzgün, toplumda dezavantajlı olarak nitelendirilen kişilerin sorunlarının toplumun her kesimini ilgilendirdiğini söyledi.

Düzgün, ZİÇEV misafirhanesinin yapımına maddi ve manevi destek sağlayanlara da teşekkür ederek, zihinsel engelli çocuklar ve aileleriyle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ZİÇEV Başkanı Asuman Talaslıoğlu ise engellilere yönelik projelerde kendilerine destek olan ve yalnız bırakmayan Gül Düzgün'e minnet duyduklarını belirterek, misafirhane yapımı sürecinde katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Etkinlikte, zihinsel engelli öğrenciler folklor ve sema gösterileri sergiledi.

Kaynak: AA / Güncel

Vali Orhan Düzgün Gül Düzgün Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title