Haberler

Vali Akpınar'ın Eşi Dr. Akpınar'a Veda Programı

İçişleri Bakanlığı'nın son Valiler Kararnamesiyle merkeze atanan Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar'ın eşi olan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Daire Başkanı Dr. Nihal Akpınar için düzenlenen veda programında duygulu anlar yaşandıİl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programa, Dr. Nihal Akpınar, 2’nci Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç'un eşi Nesrin Koç, Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın eşi Fatma Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan'ın eşi Şule Özcan, vali yardımcısı eşleri, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru'nun eşi Munise Özüdoğru, bayan daire müdürleri ve daire müdürlerinin eşleri ile Saffet Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocuklar katıldı.

İçişleri Bakanlığı'nın son Valiler Kararnamesiyle merkeze atanan Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar'ın eşi olan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Daire Başkanı Dr. Nihal Akpınar için düzenlenen veda programında duygulu anlar yaşandı

İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programa, Dr. Nihal Akpınar, 2'nci Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç'un eşi Nesrin Koç, Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın eşi Fatma Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan'ın eşi Şule Özcan, vali yardımcısı eşleri, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru'nun eşi Munise Özüdoğru, bayan daire müdürleri ve daire müdürlerinin eşleri ile Saffet Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocuklar katıldı.

Yetiştirme Yurdu çocukları, yemekte yaptıkları konuşmada, Vali Akpınar'ın ve eşi Dr. Nihal Akpınar'ın, görev sürelerince bayramlarda, yeni yıla girerken ve önemli günlerde hep yanlarında olduklarını belirterek, "Devletin şefkat sevgisini bizlere ulaştırdılar. Bütün etkinlerimizde bize destek olarak birçok yokluğu unutturdular. Her türlü problemlerimizde yakın ilgi ve alakalarıyla hep yanımızda oldular" ifadelerinde bulundu.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü usta öğretici ve kursiyerler, Bilecik el dokumalarının yer aldığı defile gösterisi sundu. Dr. Akpınar, programa katılanlarla vedalaşması sırasında duygulu anlar yaşandı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İçişleri Bakanlığı İbrahim Akpınar Selim Yağcı Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title