Haberler

    Saçlarını kısacık kestiren Vahide Perçin'den kanser açıklaması: Tehlike yok korkmayın

    Güncelleme:

    Başrol oynadığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrıldıktan sonra saçlarını kısacık kestiren Vahide Perçim'in yeniden kansere yakalandığı ileri sürüldü. Önceki gün karşılaştığı basın mensuplarıyla sohbet eden oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

    Usta oyuncu Vahide Perçin önceki gün Etiler'de eski eşi Altan Gördüm'le görüntülendi. Rol aldığı diziden ayrıldıktan sonra saçlarını kestiren oyuncu, yeniden kansere yakalandığını düşünerek korkan sevenlerini rahatlatacak bir açıklama yaparak "Öyle bir şey olsa hemen saç kesilmez. Önce tedavi başlar. Tehlikeli bir durum yok, korkmayın" dedi.

    MEME KANSERİNE YAKALANMIŞTI

    Vahide Perçim, 2011 yılında meme kanserine yakalanmış ve tedavi görürken yıllardır uzun kullandığı saçlarını kazıtmak zorunda kalmıştı. Başarılı bir tedaviyle kanseri yenen oyuncu, setlere geri dönmüştü.

    Vahide Perçin'den güzel haber: Tehlike yok korkmayın!

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Altan Gördüm Haberler

    Bakmadan Geçme

    Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500

    Yorumlar (7)

    TTRTTT:

    ALLAHIM SAĞLIKLI UZUN BİR ÖMÜR VERSİN NE TATLI NE BAŞARILI BİR TÜRK KADINI KEŞEK DAHA ÖNCE TANIMA FIRSATIMIZ OLSAYMIŞ

    17
    1
    yanıtYanıtla
    Doruk rüzgar:

    Allah acil şifalar sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin vahide hanım diziden kendi istehinizle ayrıldınız sağlık ve tedavi süreciniz sebebi gerçekti. Boşverin diziyi zaten önce sizin sağlık ve huzurunuz önemli dizi bu sezon final yapsın zaten sıktı zaten ayni konu içinde sıkıştı kaldı açmaza girdi yılmaz ile sevgilisinin aşkı ya kavuşsun çekip gitsinler yada bitsin artık kabak tadı verdi

    9
    3
    yanıtYanıtla
    cılgın:

    hünkar hanım sensız cukurova nasıl olacak fekeli ne olacak allah yine sağlık versin

    8
    3
    yanıtYanıtla
    Mardinli:

    Başımız saolsun

    4
    3
    yanıtYanıtla
    Aylin:

    Henüz ölmedi Allah ömür versin denir

    yanıt7
    yanıt0
    Nog:

    Kısa kestirmemiş ki, usturaya vurdurmuş.

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Emine:

    Allah şifa versin inşallah birşey yoktur

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title