Haberler

Usta Gazetecinin Hüzünlü Vedası

Güncelleme:

Mehmet Ali Birand, kritik ameliyatı öncesinde izleyicilerden dua etmelerini istemişti.

Kanal D'de Ana Haber ve '32. Gün' programlarını sunan ünlü anchorman Mehmet Ali Birand, 23 Haziran 2011'de yeni yayın dönemine kadar ekranlara veda etmişti.

Kritik ameliyatı öncesinde izleyicilere seslenen Birand, "Ben sizi çok özleyeceğim, dualarınıza ihtiyacım var" diye konuşmuştu.

BİRAND'IN SON VEDASI

Usta gazeteci Mehmet Ali Birand akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Acı haberi oğlu Umur Birand verdi. Ekranlara vedasını geçen hafta yapan Mehmet Ali Birand, 1.5 yıl önce izleyicilerden dualarını eksik etmemelerini istemişti.

Birand, 1.5 yıl önceki vedasında şöyle konuşmuştu:

"Doğrusu, ekranları bırakmak hiç içime sinmiyor. Ama tatile falan da çıkmıyorum. Bir süredir gördüğüm tedavi iyi sonuç verince yarın kendimi cerrahlara bırakıyorum. Önemli bir ameliyatım var. Aslında kötü değil iyi bir haber veriyorum sizlere. Ameliyat olmam iyi bir haber. Sezon başında yine birlikte olacağız. Sizleri bilmem ama emin olun ben sizleri çok özleyeceğim. Ancak o güne kadar da dualarınıza ihtiyacım var. Seveninizle... Sevmeyeninizle... Dualarınızı esirgemeyin efendim..."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mehmet Ali Birand Kanal D Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title